Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dostep Lutownicy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dostep Lutownicy

Przepraszam za wrzucanie takiego tematu tutaj ale nie mam gdzie indziej sie zapytac.
    Pare tygodni temu przyjechalem z U.S.A gdzie mieszkalem wiekszosc zycia i skonczylem szkole electroniczna. Bylem tam bardzo zaangarzowany w DIY audio. Mnostwo projektow... wzmacniacze, zasilenia, glosniki, mikrofony... mozna obejrzec zdjecia niektorych projektow tutaj: Zdjecia
    Wiec jak znalazlem ten forum od razu zaczolem czytac.
    Zawsze mialem dostep do narzedzi i to nie byl problem a teraz sie przeprowadzilem do Warszawy jestem tu dopiero pare tygodni i szukam pracy zebym mogl zostac. Wiec naprawiam sprzet gosciowi bo chcial sprawdzic moja umietnosc techniczna, zrobilem diagnose zamowilem czesci i dzis dostalem ale nie mam czym przylutowac. Planuje kupic dobra lutownice jak bede mial troche kasy ale na razie nie moge. Czy ma ktos pomysl czy moze polecic miejsce gdzie moglbym na 20min skorzystac z lutownicy (dokladny grut i przydalaby sie regulacja temperatury). Nikogo tu w miescie nie znam ale jusz myslalem o tym zeby chodzic po warsztatach i pytac ile za 20 min na lutownicy ale moze ktos poradzi nawet gdzie szukac takich miejsc.
    Dzieki bardzo.
    Kuba

w miare dobra chinska lutownica kosztuje ze 35zl ale jak chcesz tylko cos przylutowac to ja siedze w domu bo jestem na zwolnieniu wiec pisz na priva to ci podam adres.

Uwazaj tylko na pracodawcow bo oni bardzo lubia sprawdzac tak nowych ze daja im cos do naprawy a potem mowia ze sie odezwa a ze ludzi chetnych jest sporo to tak maja ciagle cos naprawione za darmo.

Skomentuj

Czaruję...
    X