Szymek18, totalne bzdury Ci nagadał. Widać, że nie ma zielonego pojęcia jak działa stabilizator. Akurat to Ty miałeś rację.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Stabilizator symetryczny altron al-05
Collapse
X
-
El_liero raczej chyba nie wypada podawać jego nicka, chociaż z drugiej str forumowicze powinni wiedzieć i uważać na takich ludzi, ja już przez niego straciłem parę groszy. Powinny być punkty dla tych co pomogli i dla tych co szkodzą ale już minusowe.
Dzięki irek, postaram się jutro wylutować diody i wstawić zdjęcie, bo dzisiaj po pracy to już nie mam siły. Mówisz o trafie 2x 19v tak? nie wiem tylko jakiej jest mocy, ale chyba najważniejszy jest pobór prądu urządzenia podłączonego do zasilacza(tak mi się wydaje), reszta najwyżej będzie niewykorzystana
Skomentuj
-
irek WIELKIE DZIĘKI!!! :grin: stabilizator działa i nic się nie grzeje, nie wiem jak będzie z obciążeniem czy będą potrzebne radiatory ale to już wyjdzie po podłączeniu wszystkiego, niestety chyba jeden stabilizator jest trafiony ponieważ ma ponad 10v a drugi prawie 12v, ale myślę że nawet 10 wystarczy do filtra. Sorry że odp po takim czasie ale nie miałem dostępu do stabilizatora i kompa przez kilka dni
Skomentuj
Skomentuj