Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Amplituner do 2000zl TRUE HD i inne.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Amplituner do 2000zl TRUE HD i inne.

Juz kiedys chyba zakladalem podobny temat, ale teraz chodzi mi o to by znalesc amplituner do tych 2000zl ale z tymi wszystkimi DTS HD, TRUE HD, Master HD :)

Z tego co slyszalem to do opisu niektorych Amplitunerow jest napisane ze maja te TRUE HD i inne, ale same w sobie nie posiadaja dekoderow, tylko przyjmuja taki sygnal czy cos takiego.

Przy zakupie nie chcial bym sie wplatac w takie cos, ze kupie amplituner z tymi systemami niby a okaze sie ze on przyjmuje tylko taki sygnal, tak sie ma z amplitunerem np DENON 1509.

Dlatego jak byscie mieli chwilke i pomogli znalesc mi amplituner do 2 tys ktory posiadal by te systemy.

Chcial bym podlaczyc kablem HDMI z laptopa, puszczac filmy z Blu Ray, czy inne wlasnie w tych systemach.

Polecam HK 255, użytkuje go od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, ma wszystkie bajery, dekodery, pre ampy itd.Przy zakupie w sklepie udało mi się stargować cenę na równe 2000zł, bałem się tylko wentylatora ale jest niesłyszalny .Dźwięk bardziej ostry niż z yamahy czy denona lepszy bas, proste menu ekranowe.Wady; uboga polska instrukcja, wysoka temperatura podczas pracy[grzeje jak piekarnik].

Skomentuj

Mogę sie zgodzić,w porównaniu do Yamahy bas jest duzo lepszy. W tej cenie też powinienieś się zmieścic. To że akurat troszke się grzeje nie powinno przeszkadzać.

Skomentuj

Czaruję...
      X