Chyba cała seria Natural Sound to cenione klocki. Podobnie zresztą ja stare japońskie Pionierki, czy Technics'y ze swoimy udziwnionymi klasami. Mam taką końcówkę z tzw. new class A i powiem, że gra to świetnym basem i czyściutkimi dzwoneczkami, tylko, że jedno trafo strasznie pierdzi.Z tego co wiem to technics opracował coś w rodzaju dynamicznej klasy AB, gdzie prąd spoczynkowy jest dynamiczny, czyli głębokość klasy A zmienia się wraz z amplitudą sygnału. Pozwala to na oddawanie większej mocy w klasie A przy zachowaniu energooszczędności klasy AB.
Powtórzę ci tylko to co koledzy już mówili. To jak zagra zestaw w 90% zależy od głośników i w 10% od wzmacniacza, więc jak chcesz kupić wzmacniacz przyszłościowo to taka Yamaha jak najbardziej, jak do tych głośników chyba szkoda pieniędzy, chociasz tych ruskich nie znam więc się nie wypowiem.
Powtórzę ci tylko to co koledzy już mówili. To jak zagra zestaw w 90% zależy od głośników i w 10% od wzmacniacza, więc jak chcesz kupić wzmacniacz przyszłościowo to taka Yamaha jak najbardziej, jak do tych głośników chyba szkoda pieniędzy, chociasz tych ruskich nie znam więc się nie wypowiem.
Skomentuj