Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CD_Rom nie odtwarza.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CD_Rom nie odtwarza.

Witam mam taki troche dziwny pomysł. Mam na zbyciu 2 cd-rom-y od kompa i zasilacz. Chciałem zrobić z tego taki jakby CD-PLAYER podwójny tylko mam jeden problem bo cd-romy nie chca odtwarzacz muzyki nie wiem co robie nie tak. Podłączałem na początku tylko jeden. Cd rom mam z przyciskami play przewijania i stop. Podłączyłem na 100% dobrze wysuwa się tacka ale nie chce odpalić muzyki co może być nie tak? A jak wysuwam tackę to zasilacz jakby słabnie. A zasilacz prawie nówka sztuka. Moc jego to 300W.

Pewnie padnięte lasery

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161
      Pewnie padnięte lasery
      Nie padniete bynajmniej w tym jednym cd-romie ponieważ w kompie działał normalnie. Nie slychać nawet jak odtwarza płytę.

Skomentuj

Muzyki nie słyszysz pod którym wyjsciem :) jak masz wyjście słuchawkowe to powinno być słychac, jeśli wyjście AUDIO to musisz wzmacniacz podpiąc :)

Na elektrodzie jest schemat tego wzmaka. Wtedy sprawdż :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter
          Muzyki nie słyszysz pod którym wyjsciem jak masz wyjście słuchawkowe to powinno być słychac, jeśli wyjście AUDIO to musisz wzmacniacz podpiąc

Na elektrodzie jest schemat tego wzmaka. Wtedy sprawdż
          I pod słuchawkowym nic i pod tym z tyłu pod słuchawkowym tylko buczy;/

Skomentuj

niektóre cd-romy nie bedą działać same z siebie jeśli się ich nie podepnie taśmą do płyty głównej - mam takiego LG-ka, samo zasilanie mu nie wystarcza do odtwarzania płyt audio.

Skomentuj

Czaruję...
            X