Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupie wzmacniacz na TDA7294 z zasilaczem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kupie wzmacniacz na TDA7294 z zasilaczem

Jako, ze moje zdolnosci w kwestii elektroniki sa szczerze mowiac kulawe,
    zdecydowalem sie kupic zrobione juz gotowe zasilanie do suba.
    Jesli wiec ma ktos wzmacniacz mono na TDA7294 wraz z trafem i kondzikami i chce sie tego pozbyc bo np. chce zrobic cos mocniejszego to prosilbym o kontakt na maila:
    regis@jednoslad.pl
    gg: 1118280

Ewentualnie, jesli ma ktos caly komlpetnny zestaw (wzmacniacz, trafo i kondensatorki) ale nie zlozony bo np. nie mial czasu albo mu sie nie chcialo, albo zona go bila gdy bral do reki lutownice, to tez poprosze o kontakt. Lutowac potrafie, nie mam tylko zielonego pojecia co trzeba kupic, zeby to dzialalo

Pozdrawiam!

Skoro potrafisz lutowac to powinieneś odważyć sie na samodzielne zrobienie wzmacniacza.
    Mozna też kupic gotowe: wzmacnaicz, filtr i zasilacz - mozna to połączyć ze soba bez pomocy lutownicy i działa od razu. Tylko ze jest droższe od samodzilnie wykonanego.

Skomentuj

to powinno poleciec chyba do off topic :)

Skomentuj

poszukaj na www.axetyk.webpark.pl

Skomentuj

możesz rowniez napisac maila do JS z zapytaniem ile by kosztowal uklad wzmacniacza i zasilacz ...

Skomentuj

Na allegro sprzedaja za smieszne pieniadze gotowe moduly wzmacniaczy panelowych do suba w cenie <200zl a widzilem nawet tansze od 150zl. Nie wiem kto za takie pieniadze jest w stanie to zlozyc. U mnie zmontowana plytka z TDA (lub dwoma) filtrami zasilaczem i stby kosztuje ok 100zl zaleznie od wyposazenia. Do tego trzeba dokupic trafo radiator blache montazowa przelacznik i gniazdo bezpiecznika.

Skomentuj

Juz nie aktualne!!

Wszystkim dzieki za pomoc!

Pozdrawiam!

(prosze moda o zamkniecie tematu coby niepotrzebnie forum nie zasmiecal.)

Skomentuj

Czaruję...
              X