Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz tonsila ws 380 2x75 RMS 1x150RMs

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz tonsila ws 380 2x75 RMS 1x150RMs

Słuchajcie warto kupić ten wzmacniacz za 100zł oczywiscie używka mam pytanie czy wysteruje mi glosnik alpharda sw 1203Z

http://www.tonsil.com.pl/english/products_frame.htm

jeśli jest sprawny i nie rozkręcany wcześniej to bierz. ja bym kupił za taką cene.

Skomentuj

drzewko porzeciez nie ma na swiecie wzmaka co moglby wysterowac tego alfreda on jest po prostu do d.... :)

Skomentuj

nie widzę wzmacniacza pod tym linkiem...

Skomentuj

Sorka niesprawidzilem linku o to poprawny

http://www.tonsil.com.pl/english/pro...zmacniacze.htm

Irek: Nie moja wina ze klient kupił sobie taki glosnik i przyszedł do mnie ze mam mu zrobic wzmacniacz do niego przeliczylem to i lepiej wyjde na tym jak kupie ten tonsila i sprzedam mu za 200zł. Kuzaj ma jakis wzmacniacz firmy nie znanej niby 500wat i 25A bezpiecznik :) mnijwiecej ma tak 100RMS i naprawde dobrze gra ten glosnik jak na alpharda chodzi o glosność i gleboki przeciagniety bass. wiec ja mysle ze ten tonsil w zupełności starczy firma niby znana ale tylko z glosników o wzmacniaczach tonsila nie wiem nic ale chyba jak pisze ze ma 2x75 RMS to moze byc w tym prawda.

Wysteruje tego alfrada tak ze bedzie wydawał jakies dzwieki. Ja az tak zle nie traktuje tej firmy jezeli chodzi o dwa modele glosnikow sw i cw a dobiero reszta dlamnie to jest g.. mialem sw glosnik i podobalo mi sie jak gra moze dlatego ze nigdy nie mialem lepszego glosnika poza tonsilem który dobrze gral ale duzo ciszej

Skomentuj

Oczywiscie ze za 100zl warto kupic ten wzmak bo jak dobrze wiemy za takie pieniadze nie jest mozliwe zbudowanie samemu jakiegokolwiek wzmaka samochodowego.
            A ten alfred jest kiepski w poruwnaniu z prawdziwymi glosnikami ale ma swoje brzmienie ktore po prostu moze sie podobac. Krotko mowiac zamiast grac to buczy ale niektorzy to lubia.

Skomentuj

Czaruję...
            X