Witam wszystkich.
Jestem tutaj nowy, ale dosyć często czytałem już ten serwis
Po pierwsze jestem pełen podziwu z przechodzeniem na vB. Sam osobiście go użytkuję na jednym forum o OC :P Gdzie nasz mod występował w TVN Turbo na "gadżecie" i podali, ze jest redaktorem PCL :E (Ta emotka na vB jest najfajniejsza
)
Wracając. Szukam jakiegoś ciekawego schematu na tych tranzystorach. Wiem, że w internecie jest tego pełno, ale jak by się dało znaleźć jakieś wzory płytek do trawienia czy coś
Przerobiłem już jeden schemat na pcb, polutowałem i nie działało (stałe na wyjściu, na elce co chwilę mi wywalali tematy do kosza, więc przestałem już się tam udzielać), a i tak szukam czegoś bardziej rozbudowanego
Znacie może takie coś? Trafo mam z jakiegoś Kenwooda ~550W dające +-37V i +-47V (wiem, ze to dużo na te KDeki, ale wbref pozorom mają duży zapas
) Nie ukrywam, że z chęcią przygarną bym, najlepiej po kosztach, KD503 lub KD3773 
Na zakończenie napiszę, że zamierzam zostać tutaj dłurzej. Na początku będę się mało udzielał, ale to tak z kazdym jest
I życzę Wam, Nam by to forum odniosło sukces z wykożystaniem vB 
No nic rozpisałem się
Pozdrawiam
Jestem tutaj nowy, ale dosyć często czytałem już ten serwis

Wracając. Szukam jakiegoś ciekawego schematu na tych tranzystorach. Wiem, że w internecie jest tego pełno, ale jak by się dało znaleźć jakieś wzory płytek do trawienia czy coś

Na zakończenie napiszę, że zamierzam zostać tutaj dłurzej. Na początku będę się mało udzielał, ale to tak z kazdym jest

No nic rozpisałem się

Skomentuj