Witam jestem początkujący,trochę się już znam i chce zbudować wzmacniacz.I tu mam problem potrzebuje prosty i mocny wzmacniacz,miałem się zabierać za Ne078 ale podobno jest on problemowy i awaryjny.Jaki polecalibyście wzmacniacz na początek ,niema to być nic ogromnego ale ,żeby miało swoją moc jakieś od 100W do 200W i też jeżeli chodzi o części to żeby były one dostępne.Z góry dzięki.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomoc przy wzmacniaczu!!!
Collapse
X
-
misiek88, Mam pytanie w sprawie Transformatora,gdzie można dostać sprawny używany w dobrej cenie transformator?, na allegro trzeba zapłacić co najmniej 50zł za 2x24v 200W może na giełdzie??
[ Dodano: 2010-09-08, 11:07 ]
Teraz patrzyłem na uniampa, właśnie o coś takiego mi chodzi,teraz pytanie jaki koszt w całości takiego wzmaka z radiatorem itd. i czy płytkę kupić fabryczną czy można samemu wytrawić?Pytanie o Transformator dalej aktywne
Skomentuj
-
Zamieszczone przez farel123na allegro trzeba zapłacić co najmniej 50zł za 2x24v 200W może na giełdzieZamieszczone przez farel123teraz pytanie jaki koszt w całości takiego wzmaka z radiatorem itd. i czy płytkę kupić fabryczną czy można samemu wytrawić
Skomentuj
-
Raczej bym był chętny na zamówienie takiej płytki radiatora i wszystkich części potrzebnych do tego.Tylko na jakiej działa to zasadzie płatność z góry czy za pobraniem czy może jeszcze inaczej
[ Dodano: 2010-09-08, 18:16 ]
misiek88, Dal byś mi swoje GG lub jakiś kontakt,zgadał bym się z tobą i zadał parę pytań bo widzę że tez się zabierasz za, Uniampa
Skomentuj
Skomentuj