Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zakup odtwarzacza blueray

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zakup odtwarzacza blueray

od pewnego czasu myslę nad zakupem odtwarzacza blueray do mojego kina domowego, kryteria jakimi się kieruje to przedewszystkim cena do 1000zł,fajnie jakby miał wejście usb i odtwarzał filmy w formacie mkv z zewnętrznego dysku twardego. na necie znalazłem przychylne opinie na temat LG BD-390. macie jakieś inne propozycje, a co najważniejsze macie blueraya w domu? co polecicie?

Może osobno odtwarzacz BD (jakiś LG, starszy soniacz) i do tego odtwarzacz sieciowy (np Popcorn, Xtreamer itp)? Co Ty na to? LG miał swego czasu problem z polskimi znakami. Byc może problem został zażegnany ale musisz się samemu dowiedzieć ponieważ jakiś czas temu przestałem śledzić temat.
    Napisz jeszcze jaki posiadasz ampli (z HDMI czy bez).

Skomentuj

Ja ze swojej strony polecę ci Play Station 3. Po co ci wydawać tyle kasy na sam odtwarzacz skoro tutaj możesz mieć do tego konsole z wbudowanym dyskiem. I pograsz i pooglądasz filmy :smile:

Skomentuj

Jasna sprawa, PS3 (sam posiadam) ale... czy wspiera mkv?

Skomentuj

Niestety nie...

Skomentuj

konsola PS3 odpada z racji braku możliwości odtwarzania mkv-zresztą mam xboxa więc druga konsola jest mi nie potrzebna. :razz:
            Zamieszczone przez bazookie
            Napisz jeszcze jaki posiadasz ampli (z HDMI czy bez).
            posiadam ONKYO TX-SR 507 z czterema wejściami hdmi-2 wolne do wykorzystania :wink:

[ Dodano: 2010-09-27, 16:40 ]
            Zamieszczone przez bazookie
            Może osobno odtwarzacz BD (jakiś LG, starszy soniacz) i do tego odtwarzacz sieciowy (np Popcorn, Xtreamer itp)? Co Ty na to?
            w sumie myślę że pomysł dość dobry... masz może doświadczenia z takimi sieciówkami?

Skomentuj

Tylko zwroc uwage na dekodery dzwieku. Bo moj TV odtwarza MKV ale nie z kazdym dzwiekiem sobie poradzi.

Skomentuj

Czaruję...
              X