od pewnego czasu myslę nad zakupem odtwarzacza blueray do mojego kina domowego, kryteria jakimi się kieruje to przedewszystkim cena do 1000zł,fajnie jakby miał wejście usb i odtwarzał filmy w formacie mkv z zewnętrznego dysku twardego. na necie znalazłem przychylne opinie na temat LG BD-390. macie jakieś inne propozycje, a co najważniejsze macie blueraya w domu? co polecicie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zakup odtwarzacza blueray
Collapse
X
-
Może osobno odtwarzacz BD (jakiś LG, starszy soniacz) i do tego odtwarzacz sieciowy (np Popcorn, Xtreamer itp)? Co Ty na to? LG miał swego czasu problem z polskimi znakami. Byc może problem został zażegnany ale musisz się samemu dowiedzieć ponieważ jakiś czas temu przestałem śledzić temat.
Napisz jeszcze jaki posiadasz ampli (z HDMI czy bez).
-
konsola PS3 odpada z racji braku możliwości odtwarzania mkv-zresztą mam xboxa więc druga konsola jest mi nie potrzebna. :razz:
Zamieszczone przez bazookieNapisz jeszcze jaki posiadasz ampli (z HDMI czy bez).
[ Dodano: 2010-09-27, 16:40 ]
Zamieszczone przez bazookieMoże osobno odtwarzacz BD (jakiś LG, starszy soniacz) i do tego odtwarzacz sieciowy (np Popcorn, Xtreamer itp)? Co Ty na to?
Skomentuj
Skomentuj