Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KENWOOD - OPINIE NA TEMAT SPRZETU I NIE TYLKO

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KENWOOD - OPINIE NA TEMAT SPRZETU I NIE TYLKO

witam

dzis poklocilem sie z kolega na temat produktow audio wlasnie tej firmy. kumpel twierdzi ze kenwood to dobre miksery i zelazka. ja uwazam ze to bardzo dobry producent m in sprzetu car audio. w polsce wszyscy uwazaja za szczyt mozliwosci jedynie pioneera i technicsa. a wy co sadzicie i jakie macie doswiadczenia ze sprzetem grajacym kenwooda?

ps czy warto zakupic cos takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=36256403

pozdrawiam

Jeśli już kino to tylko YAMAHA!!!
    No coments.
    PZDR

P.S.A do auta Clarion a nie żaden Pionier :)

Skomentuj

Mam CD i amplituner Kenwooda i bardzo sobie chwalę - zero kłopotów i ładnie gra. Co do car audio - miałem głośniki Kenwooda i w tym przypadku to była kicha - po zmianie na JBL wreszcie zagrało. Nie ma co uogólniać - każda firma robi rzeczy słabe, średnie i dobre - byle trafić na dobre...

Skomentuj

zgadzma sie z umbertem jak do autka to tylko clarion badz alpina a jesli ktos jest dresem to sei pionieerem zadowoli

Skomentuj

wsystko zależy jak gra i czy pasuje do Twojego gustu...i to się tak naprawde liczy. Tak naprawde Yamaha to shit.....

Skomentuj

ten ampli który pokazałeś to sprzęt sprzed dobrych 5-6lat. posiada tylko dolby prologic wiec jest to sprzęt z początkowego okresu fascynacji kinem domowym. jest to już lekki przeżytek ponieważ nie posiada nawet wejścia 6 kanałowego. za tą cenę ktorą teraz ma bym sobie odpuścił. brzmieniowo można porównywać z popularnym technicsem saex320. ogólnie kenwood to taka japońska masówka,robi od opiekaczy po krótkofalówki ale trzyma poziom. firma godna polecenia.

Skomentuj

Mam Kenwooda... z tej samej serii tylko o model nizszy. Tzn, mniej mocy i brak wyjscia na suba. I szczerze mowiac jestem bardzo zadowolony. Jesli nie masz kasy na jakies "pro" sprzety, czy chocby ktorys z nowszych modeli yamahy to polecam. Ja sie nie zawiodlem.

Skomentuj

ja tam do swojej yamaszki nic nie mam bardzo fajny sprzecik, ale oczywscie wszystko szit wychodzi na to ze tylko harmany za 9kzl sa godne polecenia ale kogo na to stac??

bo yamaha dobra do kina w stereo cienko sie sprawuje mowie tu o modelach x50, denon super w stereo znow gorzej z kinem, pioneer naszpikowany niepotrzebnymi bajerami ogolenie nie ma sie dobrze ani w stereo ani w kinie, za duzo koncowek, o sony i panasonicku juz nie wspomne, wiec co?? pozostaje tylko harman...

Skomentuj

ok ok fajnie fajnie
                  czyli najrozsadniej kupic jamaszke??
                  chcialbym wydac ok 700-900zl na amplituner, oczywiscie w gre wchodzi jedynie uzywany i pewnie z allegro. macie moze jakies dokladne propozycje?
                  czekam na linki i pozdrawiam

Skomentuj

jesli yamaha to z seri x30, x40, nie bierz zadnych 350, 450 cala nowa seria produkowana na tajwanie daremnie wykonana, przedewszystkim slaba w stereo, ale miedzy 800-900zl zmiescisz sie napewno w y440,

a jak dobrze zagadasz jakiegos sprzedajacego to dostaniesz denona 1705 za 1000zl a to juz bardzo dobry sprzecik :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X