Zamieszczone przez irek
Zobacz posta
Jak po właczeniu filtru jest poprawa brzmienia to nie da się usłyszeć? Jedni to słyszą i stosują filtr, inni nie usłyszą i nie stosują. Każdy ma swój próg wrażliwości bądź wyrobiony pogląd na sprawę. Ja tam nikogo do niczego nie namawiam i nie będe namawiał, po prostu zrobiłem fitlr i myślę ciekawy artykuł przybliżający ludziom sprawy związane z jakością energii. Tylko taki był cel, nie miałem zamiaru rozpoczynać filtracyjnej krucjaty.
Jeżeli ty masz inne zndanie nt fitlracji zasilania to nie ma problemu, możesz je mieć, nie próbuj jednak z uporem udowadniać, że to nie ma sensu bo wtedy cała nauka jaką jest kompatybilność elektromagnetyczna nie miała by sensu. Ludzie zajmujący sie tą dziedziną, też bywają audiomaniakami i też stosują te wiedze w dziedzinie porpawy jakości zasilania układów audio.
Gadanie, że ty masz jakaś listwe z warystorem i jest ok nikomu w niczym nie pomaga. Może dla ciebie jest ok, dla innych to może być za mało.
Te rdzenie są dedykowane do EMC a nie do budowy zwrotnic. Feryster jest tylko dystrybutorem i nie ma nic wspólnego ze wspaniałością lub jej brakiem tego produktu, nie wiem po co mieszasz w to tę firmę. Jak masz jakieś obiekcje co do użyteczności bądź jakości rdzeni to zgłoś je do Magneteca który produkuje te rdzenie.
Skomentuj