Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STK 8040/8050 nota aplikacyjna poszukuje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STK 8040/8050 nota aplikacyjna poszukuje

Witam

Szukałem już chyba wszędzie i nic, może ktoś z forumowiczów posiada takową.

Pozdrawiam

wczoraj na Allegro kupiłem za 1zł dwutomową książkę z aplikacjami różnych kostek.
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1432203370
    Bardziej jako ciekawostka niż do użycia, ale może będzie coś dla Ciebie. Dojdzie do mnie pewnie nie szybciej niż w przyszłym tyg więc przypomnij się za jakiś czas.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
      wczoraj na Allegro kupiłem za 1zł dwutomową książkę z aplikacjami różnych kostek.
      Bardziej jako ciekawostka niż do użycia, ale może będzie coś dla Ciebie. Dojdzie do mnie pewnie nie szybciej niż w przyszłym tyg więc przypomnij się za jakiś czas.
      To świetnie napewno się przypomne.

Pozdrawiam

Skomentuj

witam. jedyne co mam to schemat wzmaka na stk8040 ,jeżeli cię to interesuje to mów gdzie ci to wysłać. :)

---------- Post dodany o 15:14 ---------- Poprzedni post o 15:10 ----------

właśnie zobaczyłem w innym poście że mam schemat twojego technicsa su-v2a :) to jak cie interesuje to pisz . pozdrawiam :)

Skomentuj

Zamieszczone przez longer elektro Zobacz posta
          witam. jedyne co mam to schemat wzmaka na stk8040 ,jeżeli cię to interesuje to mów gdzie ci to wysłać. :)

---------- Post dodany o 15:14 ---------- Poprzedni post o 15:10 ----------

właśnie zobaczyłem w innym poście że mam schemat twojego technicsa su-v2a :) to jak cie interesuje to pisz . pozdrawiam :)
          Witam

Dzieki za zainteresowanie do su-v2a schemat mam, w nocie STK chciałem sprawdzić jakie elementy pomiąć w torze audio w razie upychania innej końcówki mocy niż STK.

Jak narazie su-v2a na się dobrze za dawcę STK posłużył sa-313 :)

Pozdrawiam

Skomentuj

no to tej noty szukałem chyba z godzine i ci powiem: ..... sukcesów nie było :biggrin: he he! podejrzewam że to był układ produkowany na zamówienie technicsa i dlatego nie ma o nim żadnych informacji..

Skomentuj

Zamieszczone przez longer elektro Zobacz posta
              no to tej noty szukałem chyba z godzine i ci powiem: ..... sukcesów nie było :biggrin: he he! podejrzewam że to był układ produkowany na zamówienie technicsa i dlatego nie ma o nim żadnych informacji..
              Dokładnie :) ja też jej szukałem, może dłużej jak godzine :) Zawsze jak grzebałem w czymś co miało pod maską STK to wybity był tylko symbol STK... a w technicsie wygląda to tak :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                W tym nie znajdziesz hybryd Technicsa.
                Zamieszczone przez LukaszTG Zobacz posta
                Dokładnie ja też jej szukałem, może dłużej jak godzine Zawsze jak grzebałem w czymś co miało pod maską STK to wybity był tylko symbol STK... a w technicsie wygląda to tak
                Bo to hybryda zrobiona dla Technicsa.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                  W tym nie znajdziesz hybryd Technicsa.
                  Niestety miałeś rację.
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                  X