Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmak do 500zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

za 500 to i ciężko kupić c315...

Mógł moją 310tkę licytować ostateczie zeszła taniej niż chciałem ale co tam:P

Skomentuj

no właśnie zauważyłem chwilę później że nie starczy gotówki...

Skomentuj

Mam pytanie słuchał ktoś może tych nadów , że je tak poleca?.
        Sorry ale wzmacniaczy w życiu słyszałem mnóstwo
        Zajmowałem się ich sprzedażą, i jak widzę jak ktoś poleca to badziewie to napawa mnie to śmiechem .
        C-320bee to porażka po całej linii.
        Kartonowe brzmienie z tragiczną otrą górą.
        Tak Csbiczek mógł właśnie kupić nada 310 bo ten gra o wiele poprawniej.
        To był jeszcze stary dobry nad.
        Ja bym poszedł w stronę tego nakamichi jeśli nie chcesz espritów, choć mogę cię zapewnić, że 555es bije wszystkie wymienione tu na głowę . Ale żeby o tym się przekonać trzeba po prostu posłuchać.
        Co do tych Angielskich wzmacniaczy w 100% zgadzam się z Ravenem niestety ale oni nie słynna z dobrych wzmacniaczy.
        A te modele które wymieniłeś Kambodży i arcamów to papkowate chaotyczne brzmienie do niczego, i z dynamiką u nich licho.
        Nie wszystkie są takie złe wiadomo ale w swoim przedziale cenowym mają o wiele lepszych rywali.

Co do Grundiga fine arts a-903 to masz chyba ze trzy nie wiem gdzie ty szukałeś.
        Wart polecenia jest też a-9000 który jest jeszcze lepszy.
        Niezły Arcam jaki słyszałem to alpha 10. Ale za te pieniądze które za niego wołają i tak wypada średnio.
        Za grosze masz też teraz denona pma-920 bardzo dynamiczny wzmacniacz nie tak jasny jak nowsza seria, i zagra również lepiej.
        Możesz też iść w stronę tego marantza pm-62 .
        Last edited by globus1987; 26.02.2011, 12:40.

Skomentuj

Zamieszczone przez bartelemy Zobacz posta
          Twoje zdanie.
          Moje :)
          Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          o wlasnie i jeszcze Nad
          NAD to wyjątek :)
          Zamieszczone przez globus1987 Zobacz posta
          Mam pytanie słuchał ktoś może tych nadów , że je tak poleca?. Sorry ale wzmacniaczy w życiu słyszałem mnóstwo Zajmowałem się ich sprzedażą, i jak widzę jak ktoś poleca to badziewie to napawa mnie to śmiechem . C-320bee to porażka po całej linii. Kartonowe brzmienie z tragiczną otrą górą.
          Bez przesady. 320 to dokładnie to samo co wyższe modele tej serii. Jedyną różnicą jest moc.
          310 to typowa oszczędnościowa konstrukcja z pojedynczym zasilaniem (sprzężenie wyjścia przez kondensator) nikomu bym jej nie polecił.

Sansui AU-D9
          http://allegro.pl/wzmacniacz-sansui-...1.html#gallery
          Warto dołożyć.

Skomentuj

Zamieszczone przez globus1987 Zobacz posta
            Mam pytanie słuchał ktoś może tych nadów , że je tak poleca?.
            Sorry ale wzmacniaczy w życiu słyszałem mnóstwo
            Zajmowałem się ich sprzedażą, i jak widzę jak ktoś poleca to badziewie to napawa mnie to śmiechem .
            C-320bee to porażka po całej linii.
            Kartonowe brzmienie z tragiczną otrą górą.
            Tak Csbiczek mógł właśnie kupić nada 310 bo ten gra o wiele poprawniej.
            To był jeszcze stary dobry nad.
            Ja bym poszedł w stronę tego nakamichi jeśli nie chcesz espritów, choć mogę cię zapewnić, że 555es bije wszystkie wymienione tu na głowę . Ale żeby o tym się przekonać trzeba po prostu posłuchać.
            Co do tych Angielskich wzmacniaczy w 100% zgadzam się z Ravenem niestety ale oni nie słynna z dobrych wzmacniaczy.
            A te modele które wymieniłeś Kambodży i arcamów to papkowate chaotyczne brzmienie do niczego, i z dynamiką u nich licho.
            Nie wszystkie są takie złe wiadomo ale w swoim przedziale cenowym mają o wiele lepszych rywali.

Co do Grundiga fine arts a-903 to masz chyba ze trzy nie wiem gdzie ty szukałeś.
            Wart polecenia jest też a-9000 który jest jeszcze lepszy.
            Niezły Arcam jaki słyszałem to alpha 10. Ale za te pieniądze które za niego wołają i tak wypada średnio.
            Za grosze masz też teraz denona pma-920 bardzo dynamiczny wzmacniacz nie tak jasny jak nowsza seria, i zagra również lepiej.
            Możesz też iść w stronę tego marantza pm-62 .
            Dzieki za wszystkie porady, ale sprobuj zmienic troszke stosunek do tego co piszesz, bo jezdzisz po nas jakbysmy nie mieli o niczym pojecia, kazdy ma inne gusta. Rozumiem, ze sluchales wiele wzmacniaczy, moze faktycznie wiecej niz ja i masz cos do powiedzenia. Jednak ja poruszam sie po troszke wezszym zakresie i tym co do tej pory sluchalem. Kazdy ma inne zdanie i doswiadczenie i nie wszyscy musza sie z tym godzic.

A propo marantza pm-62 to warto dac za niego te 500zł?
            Kolega wyzej, pisal jeszcze o wzmakach sony'ego, mozesz cos o nich powiedziec, sluchales?

Skomentuj

Czaruję...
            X