Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwzrzacz CD do 1000zł max 1500zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
    jest tam możliwość darmowego pobierania? jakoś nie widzę, wszędzie żądają pieniędzy.
    Nie na temat...
    Oj wojak, wojak.... a gdzie napisałem że stamtąd ściągnąłem ot po prostu pokazałem link o który mi chodzi kawałek ;D a właściwie płytę

Skomentuj

Ja mam płyte Brian'a Edo która ma bitrate 3886kbs i jest zripowana z vinyla do 16bitów wiec chyba mu najbliżej.
      Kolega sie tak upiera nad tym cd'kiem a może tak naprawde reszta sprzetu bedzie daleko w tyle za nim i bardziej przydatny bedzie chodzby Bluray poza tym jak ktoś chce odtwarzacz to go kupuje a nie bawi sie w wynalazki typu dysk+dac...

Skomentuj

Witam
        zakupiłem właśnie okazyjnie logitech duet :) niedługo zdam relacje ale powiem że bardzo ładne to jest i sympatycznie się zapowiada

Skomentuj

a więc tak już trochę testuje logitech squeezebox duet więc mogę się wypowiedzieć. Co prawda nie obyło się bez problemów z aktualizacjami a to dlatego że na komputerze miałem starą wersje programu do tego squeezebox a na nim nową, i gdy korzystałem z radia internetowego to instalowała się aktualizacja nowa a przy łączeniu z kompem stara i tak w kółko aż doszedłem czego to wina, trzeba pamiętać o aktualizacjach też programu na komputerze. A teraz przejdźmy do samego urządzenia to powiem że jest to bardzo przyzwoity sprzęt, choć cena w sklepie na pewno nie jest adekwatna do tego co oferuje. Co do samego dźwięku to powiem tak, wszysto ładnie pięknie ale musimy mieć dobrze uporządkowaną galerie muzyki na komputerze gdyż w programie wybieramy tylko jeden folder z muzyką lub dysk a dalej latamy już z samego pilota po folderach i muzyce, sprawuję się to bardzo dobrze wszystko jeśli chodzi o muzykę ale... i tu pojawia się ale, pilot pozwala nam na przeglądanie również zdjęć i wszystko było by fajnie gdyby nie to że zdjęcia już możemy przeglądać tylko z adresu URL lub wewnętrznej pamięci i karty pamięci, z komputera nie... co jest w sumie bez sensu. Karta pamięci ok fajnie ale by ją wsadzić musimy wyłączać pilota, otwierać klapkę baterii wyjmować baterie i dopiero pod baterią mamy slot... cóż, kto to wymyślił to ja nie wiem, taki sposób na zdjęcia zda relację chyba tylko do używania ich jako tapety w pilocie :) Idąc dalej mamy rożne aplikacje, w tym np aplikację to przeglądania Facebooka, więc jeśli możemy korzystać z internetu poprzez ten pilot to już totalną porażką jest brak przeglądarki internetowej... z tego co zrozumiałem pilota można też używać jako playera MP3 ale nie wiem czy nie wymagamy do tego dodatkowej aplikacji która to po 30 dniach jest płatna (ale umożliwia nam dostęp do kilku tysięcy utworów) tego jeszcze nie sprawdzałem więc nie dam sobie ręki uciąć że jako player nie działa bez tej aplikacji. Ogólnie do tego czego ja potrzebowałem taki sprzęt to jestem zadowolony ale niesmak z powodu tych zdjęć i przeglądarki pozostaje bo wiadomo że jak można byłoby to fajnie by było...

Skomentuj

Czaruję...
          X