Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Amplituner do 600zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Amplituner do 600zł

Witam,
    tak jak w temacie noszę się z zamiarem zakupu amplitunera do 600zł. Czy jest coś godnego polecenia w tej cenie i pytanie czy warto warto się bawić w tych okolicach cenowych? Proszę o wypowiedzi i ewentualnie o linki do aukcji allegro. Słyszałem o pochlebnych opiniach o amplitunerach marantza, nie wiem w co jeszcze mogę celować... Jak się mają yamahy w tym przedziale cenowym? A może coś z denona, hk? Biorę pod uwagę zarówno ampli stereo jak i do kina domowego.

Paweł S. ostatnio pokazał Ferguson'a AV 770. Pisał, że fajny sprzęcik, tylko, że kosztuje około 900zł.
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

800zl i to nowy

za 600zl mozna kupic nowy stereo onkyo - tylko ze to nie jest amplituner

jezeli ma to byc ampli kina domowego i nie zalezy ci na HDMI to szukaj wsrod drozszych marek - marantz, HK, NAD, CA itp
      tanie marki jak onkyo, yamaha, pionek itp to nic specjalnego pod wzgledem brzmienia

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        za 600zl mozna kupic nowy stereo onkyo
        W tej kwocie prawie nie bede bral niczego nowego bo to po prostu bezsensu.

marantz, HK, NAD, CA
        Moglbys cos szczegolnie polecic z tych marek?

Jesli chodzi o yamahe to w tej cenie po prostu nic sie nie nadaje jak rozumiem?

nie zalezy ci na HDMI
        No wlasnie nie zalezy mi na tego typu rzeczach.

Skomentuj

szukaj czegokolwiek na allegro wsrod uzywek
          im wyzszy model tym lepiej
          ostatnio jak bratu szukalem ampli to byle sporo marantzow za 500-600zl - wysokie modele tylko starsze bez HDMI

Skomentuj

No wlasnie widzialem, ze sporo jest marantz'ow typu sr4200, sr4400, sr4600, sr 5200.

ostatnio jak bratu szukalem ampli to byle sporo marantzow za 500-600zl
            i na co ostatecznie padł wybor?

Skomentuj

bartelemy potrzebujesz hdmi, czy optyk, coax i stereo ? Bo jesli tylko to, to polecam marantza sr6300 - ma wszystko oprocz gestych formatow, a w stereo gra lepiej niz dzisiejsze klocki z przedzialu 3-4k pln

Skomentuj

http://allegro.pl/yamaha-dsp-a2-karton-i1618975718.html A1 i A2 to fajne klocki yamahy tylko ciut wybiegają poza budżet...

Skomentuj

Marantz SR4400, polecam co mam a z Marantzów preHDMi słuchałem trochę sprzętu (Od 4200, 4300, przez 4600, po 6200) i uważam ze nie warto dopłacać do droższych modeli. Jak Sr4400 znajdziesz w granicach 550zł ze sprawnym pilotem i nieporysowaną budą to bierz nie zastanawiając się.

Skomentuj

Zamieszczone przez bartelemy Zobacz posta
                    i na co ostatecznie padł wybor?
                    przeczytaj uwaznie temat
                    Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                    Paweł S. ostatnio pokazał Ferguson'a AV 770

Skomentuj

pokazał Ferguson'a AV 770
                      Pokazać, nie zawsze znaczy kupić

Skomentuj

A może kenwood h/k sam osobiscie nie polecam bo mi nie leży jego brzmienie miałem kenwooda który był moim 2 amplitunerem i nie słyszałem w tym przedziale cenowym nic lepszego nawet 2 krotnie droższe denony,
                        http://allegro.pl/nowy-kenwood-krf-v...618976010.html zaproponuj ze wezmiesz ampli jak dobrze pamietam nowy kosztował 700zł z groszami wiec potarguj sie i spróbuj go wyciagnać za 450-500zł

Skomentuj

Czaruję...
                        X