Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zakup stereo amplitunera lub wzmacniacza i tunera, do 500zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a-h300 zaledwie kilka lat temu kosztował 1100zł, ja miałem problem go za 300zł sprzedać...

Skomentuj

csbiczek Ale ja nie proponuje autorowi tematu A-H300

Skomentuj

Znów odwracasz kota ogonem... Zobacz o czym rozmawialiśmy kilka postów wstecz...

Skomentuj

csbiczek Ja caly czas pisze o wyższej serii 500 a nie 300

Skomentuj

Skoro nic lepszego nie daliście, to przymierzę się do tego, co podałem w pierwszym poście. Dzięki :)

Skomentuj

glasser Czytasz ze zrozumieniem??
              Powtarzam ci że teac pobije tego soniaka na łeb wzgledem jakosci dzwieku!

Skomentuj

Niech kupi... Nie chce przyjąć do wiadomości co się do niego pisze to niech uczy się na błędach...

Skomentuj

W takim razie proszę o konkretne oferty sprzętu podobnego wiekowo do tych co podałem. Budżet max 500zł (z wysyłkami).

Skomentuj

Kolego czy ty słuchasz co my do ciebie piszemy?
                    Na poczatku tematu podałem ten o to amplituner http://allegro.pl/teac-ag-h300-wysok...875517339.html
                    Jesli lubisz małe klocki to bierz go spokojnie pobije tego soniaka którego podałeś w pierwszym poscie.
                    Jesli dalej nie dociera to ja umywam rece...

Skomentuj

Ciesze się, że starasz się pomóc, ale chyba nie czytasz tego co zostało już napisane. Uzgodniliśmy, żeby kupować osobno tj. tuner i wzmacniacz.
                      Parametry tunera tego Teaca nie napawają optymizmem. Nie wiem także dlaczego miałby pobić Soniaka, skoro budowa wzmacniacza jest bardzo podobna...
                      Rozmawiajmy na argumenty, bo stwierdzenie "spokojnie pobije tego soniaka" jest dla mnie co najmniej śmieszne.
                      W czym ten Sony jest słaby, coś źle zaprojektowane? Patrząc na schemat wygląda nienagannie.

Skomentuj

glasser Poprawnie to on może jest zbudowany ale przy teacu to zabawka.
                        Pobije go brzmieniem nie moca ale rozbudowana scena i detalicznoscia...
                        W takim razie ja ci nie pomoge nie wiem czego oczekujesz po tak skromnym budżecie osobno tuner i wzmaczniacz za dużo wymagasz za mało dajesz
                        Powodzenia mam nadzieje że bedziesz zadowolony z zakupu...

Skomentuj

Może ten :
                          http://allegro.pl/sony-ta-f550es-pot...901681351.html

Skomentuj

Czaruję...
                          X