Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Składanie pojemności kondensatorów w zwrotnicy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobra panowie. Przepraszam że zaśmieciłem Wasze forum takim bzdetem, ale chciałem uzyskać pewne informacje. Wszystkim którzy mi pomogli dziękuje:)

Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    Kazdy element musi miec ''klase'' ale to nie zmienia faktu ze pewne elementy jak np kable maja znikomy wplyw na dzwiek.

No właśnie a ja też chciałem w swoich kolumnach klase (dla świętego spokoju albo polepszenia dwięku - u mnie polepszyło) a kosztowało to grosze. O wymianie kabli i ich wpływie na jakość dzwięku nawet nie wspominałem.
    Bardzo lubie te kolumny chociaż dla niektórych co zobaczyli tylko ich charakterystyki one nie grają. Jak dla mnie grają lepiej od RX8 których miałem okazję dłużej posłuchać. Na pewno szybko nie zmienie kolumn a zwłaszcza po tym zabiegu wymiany podzespołów zwrotnicy, który przecież nic nie dał...

Tak więc raz jeszcze przepraszam moderatorów i z kolejnymi pytaniami i problemami

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
    A ja apeluje żeby tutaj jednak trzymać jakiś poziom. Od takich pogawędek jest AS.
    właśnie zapytam na AS.

Temat można zamknąć.

Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
      Poziom się trzyma gdy się coś logicznie tłumaczy. A Ty tylko innych niestety wyśmiewasz. Na AS przynajmniej była jedna osoba która umiała logicznie wytłumaczyć.
      :???: Ale jak staram się tłumaczyć to zaraz :

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
      Jeśli natomiast dalej bedziecie szli w zaparte mówiać ze kable nie maja żadnego wpływu na dzwiek to polecam udanie sie do "Głuchologa" Lub chęć usłyszenia róznicy bo z takim nastawieniem to ja sie nie dziwie że nie słyszycie róznicy.
      Wysyła mnie się do lekarza.
      Mam płakać ?

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
      .. zgłodniałem, idę coś przekąsić
      A ja idę się napić, może w końcu usłyszę różnice.

Skomentuj

Nie ma się co obrażać.

Śmieszne tylko jest zadawanie pytań i traktowanie odpowiedzi innych, niż te oczekiwane, jako złych. To po co w ogóle pytać? Chyba dla poprawy samopoczucia - no ale dobre samopoczucie to podstawa :)

Twój wątek na AS oczywiście czytałem - chyba większość tutejszych użytkowników czyta też inne fora, niektórzy nawet się na nich udzielają, to chyba oczywiste. No więc powodzenia na AS - korzystając z tamtejszych porad z pewnością osiągniesz Audionirvanę (przepraszam za lekką złośliwość - co złego to nie ja ).

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartek_29 Zobacz posta
          właśnie zapytam na AS.
          Życzę powodzenia i jak najlepszego brzemienia.

Zamieszczone przez Bartek_29 Zobacz posta
          Temat można zamknąć.
          Skoro można to zamykam.

Skomentuj

Czaruję...
          X