Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

POMOCY Z POTENCJOMETRAMI!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

POMOCY Z POTENCJOMETRAMI!

Witam, mam taki problem, iz potrzebuje 4 takie potki jak na focie :( A nie moge ich nigdzi eznalezc. Jedyne co mi oferuja to Telpoda wersja OGROMNA! POotek jjest 2x50kA ale moze byc tez 47. NA rysunku zaznaczylem dlugosci moga one sie roznic o 2-3 mm na maksa ale nie wiecej. JAkby ktos mial cos takiego, albo wiedzialby gdzie kupic w internecie. Bylbym wdzieczny za info. Moglbym takze zaplacic za kupno w swojej okolicy i wyslanie tego do mnie... MAm nadzieje ze znajde gdzies cos podobnego :(

zdjecie nie jest zbyt wyrazne ale wlasnie mierzylem swoje potki i nordelektr. w swoich kitach daje prawie identyczne co do wymiarow, tylko te twoje moja jakies zagiete i dlugie nogi, tamte to jakas chinszczyzna (wygladaja identycznie) i z tylu poza jakimis dwoma chinskimi literami jest napis TOMY

pozdrawiam

Skomentuj

Nozki nie sa wazne moga byc krotkie i wogole. Tylko nie kupie tych potkow w nordzie :(

Skomentuj

U mnie w okolicy maja takie miniaturowe potencjometry tylko sa bardzo drogie.

Mogłeś odrazu zrobić fotke wtedy bym ci tamtych nie wysłał tylko je poprostu oddał do sklepu. Ale mam nadzieje że je wykorzystasz do jakiegos wzmaka albo filtru dp

Skomentuj

Dzieki drzewko juz ich uzylem :P A nie wiesz po ile chodza moga byc wieksze nawet tak duze jak tamte telpody, ale musza mies krutka galke taka jak na focie lub mniejsza :(

Skomentuj

Niechce skłamać ale coś koło 10zł. ale nie jestem pewien na 100%

Skomentuj

podwojne potencjometry TOMY na wolumenie sa po 3-4zl w detalu. Churtowy zakup to niecale 2zl.

Skomentuj

Do wawy mi daleko 350 Km prawie :( To jest urok mieszkania w malym miesice, kurde tu mamy 8 bankow a anie jednego dobrego sklepu lektronicznego ;/ Mam nadziej ze Drzewko mi sie rozejrzy i wreszcie zrobei moje malenstwo!

Skomentuj

Czaruję...
                X