Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz w ograniczonych cenach

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz w ograniczonych cenach

Cześć !
    Poszukuję wzmacniacza do którego będę mógł podłączyć 3 głośniki Stx'a a obudowa mojej roboty:
    GDWK-10-200-8-PJ
    GDN-14-100-8-SCX ( komplet z pj )
    GDN-22-300-8-SW ( Jako SubWoofer )

Nie potrzebuję wyciągnąć z nich maksa ! , kwota na wzmacniacz to 80zł max. ( z allegro , może być licytacja )

Z Polskich to może WS-442, powinieneś dopaść takiego w zakładanej cenie albo poszukaj jakiegoś uszkodzonego mocniejszego sprzętu i napraw go we własnym zakresie co pozwoli Ci nie wydać więcej niż zakładasz. Mnie się udało np dopaść ONKYO A-8250 za 50 zł ale to było już ponad 2 lata temu.

Skomentuj

słuchajcie proszę szybko odpowiedzcie bo tylko 5h do końca aukcji !
      Czy ten wzmak uciągnie moje głośniki które wyżej podałem ?

http://allegro.pl/wzmacniacz-technic...189711994.html

Skomentuj

U mnie na początku, kolumny znane jako 3 drogi na STX (inny woofer niż u ciebie, bo 22 140 scx) grały na wieży. Jako tako to grało, ale basu było mało i musiałem podkręcać na korekcji wieży. Ten Technics ma 2x45W, czyli ze 2-3 razy więcej mocy niż wieża, więc powinno grać. To nie są też takie pieniądze żeby było czego żałować.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
          U mnie na początku, kolumny znane jako 3 drogi na STX (inny woofer niż u ciebie, bo 22 140 scx) grały na wieży. Jako tako to grało, ale basu było mało i musiałem podkręcać na korekcji wieży. Ten Technics ma 2x45W, czyli ze 2-3 razy więcej mocy niż wieża, więc powinno grać. To nie są też takie pieniądze żeby było czego żałować.
          No to zarąbiście licytuję i przebijam wszystkich xD :)

Skomentuj

Tak szczerze to ja nie wiem czy ten technics jest taki fajny,Ja miałem technicsa z lat 70 a potem z lat 90 ten drógi był po prostu beznadziejny jeszcze przewineła sie wieża technics w drewnie i aluminium z najwyzej serii ale tez nie powalała...
            Za 70zł to można kupic co najwyzej kota w wroku albo inny badziew który nie ma nic wspólnego ze wzmaczniaczem,Chyba lepszym pomyslem jest przesiasc sie na glosniki komputerowe niż inwestować w coś na co sie nie ma funduszy?

Skomentuj

;/ No i mnie przebili nie mam go ! ;
              Ale "Marios221" nie żałuje
              Spróbóję z Akai AA V-205

Skomentuj

http://allegro.pl/amplituner-jvc-rx-...188859036.html

Skomentuj

mbar: nie coś takiego mi nie podchodzi ;]

A ten wyciągnie moje głośniczki ?

http://allegro.pl/wzmacniacz-dual-cv...200897509.html

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo312132 Zobacz posta
                    mbar: nie coś takiego mi nie podchodzi ;]
                    Masz budżet 70zł ludzie traca czas proponuja ci cos a ty krecisz nosem ze ci to nie podchodzi.
                    Nie wiem czego oczekujesz za 70zł bo chyba aluminiowego frontu z drapanego aluminium w kolorze szampanskim po 140wat na kanał i jeszcze najlepiej dopisku HI END.
                    Bierz tego jvc puki ktos go nie kupi i nie wymyslaj,

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
                      Masz budżet 70zł ludzie traca czas proponuja ci cos a ty krecisz nosem ze ci to nie podchodzi.
                      Nie wiem czego oczekujesz za 70zł bo chyba aluminiowego frontu z drapanego aluminium w kolorze szampanskim po 140wat na kanał i jeszcze najlepiej dopisku HI END.
                      Bierz tego jvc puki ktos go nie kupi i nie wymyslaj,
                      Ok jak nie co innego to biorę JVC ;]
                      Myślę że mnie nie zawiedzie !?

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez przemo312132 Zobacz posta
                        Myślę że mnie nie zawiedzie !?
                        Zawiedzie jak kolejny raz skonczysz z impedancja wyjsciowa 1.5ohm

Skomentuj

przemo, powiedz mi kuźwa co ci ten amplituner za krzywdę zrobił, skoro kolejny sprzęt chcesz spalić?
                          http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...php?p=10816032
                          co do kolumn mam podłączone je pod dwa wyjścia głośnikowe, równolegle razem ''4głośniki'' różnych firm ( Stx,Sony,LG, i jeden bez nazwy)

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                            http://allegro.pl/amplituner-jvc-rx-...188859036.html
                            Tego JVC nie polecam, miałem go kiedyś w połowie la 90-tych i grał dużo gorzej i niż nasza Elizabeth na STK 015.

Skomentuj

Czaruję...
                            X