Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Różne STK...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Różne STK...

Witam

Pytanie mam takie, gdyż słyszałem jakiś czas temu, ze można sobie zamowic w zagrancznych producentach ukladow scalonych tzw sample czyli przykladowe probki. I tak sie zastanawiam... Z tego co wiem to uklasy STK produkuje firma Sanyo i czy w zwiazku z tym mozna uzyskac u tej firmy jakies probki oczywiscie darmowe??? np. stk4048, 4050.

pozdro

podobno tak ale kolesietyle szarpali ze juz podobno nie chca wyslylac...

Skomentuj

Co do Sanyo to jeszcze nie slyszalem zeby kiedykolwiek prowadzili program probek. Tak jak napisal TatoTurbo wiekszosc firm zaprzestala juz wysylania probek do naszego pieknego kraju. I wcale sie im nie dziwie. STK kupisz bez problemu wiec po co naduzywac dobrej woli ?? Potem bedziesz chcial jako probke uklad ktorego za cholere nie kupisz a firma powie przykro nam limit wyczerpany. Owszem probki sa dla ludzi ale robmy to rozsadnie.
      Pozdro
      Dexter

Skomentuj

Nigdy niesłyszałem żeby stk4048 dawali jako próbki.

Jak masz zamiar kupować to uwaga na podróby!!!!

Skomentuj

Niema czegoś takiego jak sampel STK.Ludzie chcielibyście wszystko za free ( i to jest zrozumiałe :)) ale niestety to trzeba kupić.Kupujcie w cybor-techu tam mają oryginałki !

Skomentuj

ja mam we wzmaku uklad stk popsuty :( i nie mam gdzie takiego kupic buuuuuuu

Skomentuj

Napisz jaki to STK

Skomentuj

Alton jestes pewien ze tam mają oryginalne STk w takim razie moze

POWER AMP.2x120W,54V,50kHz STK4241V 35,00 zł - za taką cenę stk4241 i to V ???? wątpie żeby to był oryginał ALTON co ty na to ??

Skomentuj

Tam mają oryginaŁy tylko trzeba trafiĆ.Ja tam kupiłęm i mam oryginaŁ -sprawdziŁem.Otwarłem stk i ujrzałem to co powinien mieć czyli tranzystory nadrukowywane na laminat ani jednego SMD i brązowa płytka.

Skomentuj

ALTON, że tak zapytam - działał później ten STK ???

Skomentuj

ALTON, chodzi mi o STK 043

Skomentuj

Zauwazylem ostatnio ze baaaardzo ciezko o oryginalne 4241V. Co innego z 4241 II - dzwonilem do kilku firm i dowiedzialem sie ze wersje II owiele latwiej dostac oryginalna niz wersje V.

Skomentuj

hmm tylko 33 złocisze 4241 II , będzie trzeba to sobie zamówic

Skomentuj

a wie ktos gdzie mozna znalesc ten co napisalem?? STK 043

Skomentuj

"ALTON, że tak zapytam - działał później ten STK ??? " oczywiście przecież STK ma w środku laminat z elementami a obudowa to kawałek twożywa sztucznego wogule niepołączonego płytką.

STK043 da sie zastąpić innym STK.Masz racje ta hybryda jest ciężka do dostania :(.Przestała być produkowana.zobacz na oficjalnej stronie sanyo albo w poltronicy(tam są 100% podróby)

Skomentuj

Alton chyba trafiłeś na dobrą podróbke Przeglądałem strone sanyo i nic tam nie ma o hybrydach takich jak np.STK4050,4241 etc. chyba juz dawno wycofali sie z produkcji.

pozdrawiam!

Skomentuj

Czaruję...
                                X