Czy ktoś z forumowiczów podjąlby się tuningu tego wzmacniacza a zwłaszcza, czy ma jakeiś doświadcznie z tym typem? Napiszę o co chodzi. Otóż od niedawna słucham muzyki z kolumn diy na głośnikach Ushera. Jednak mimo niewatpliwej poprawy brzemienia w każdym aspekcie jest coś co mi przeszkadza, a mianowicie ciemne brzemienie wzmacniacza. Wyraźnie ciemne i mało barwne. Tak samo grał z poprzednimi skrzynkami.
Bas jest zasadniczo OK, detale itp też w miarę. Ale barwa czy też jej brak nieakceptowalne.
Wiem że za 300 PLN _+ coś tam kupiłbym przyzwoity używany ale jest jedno ale: rodzina nie pozwoli na wymianę działającego klocka na inny. Jest jeszcze inna opcja - konstrukcja diy do środka a stare bebechy na śmietnika albo na częsci w rozliczeniu. (Niestety uważam, że zrobienie tego ad A do Z mnie przerasta i powiem szczeze - nie chcę sprawdzać czy mam rację). Jak w wojsku - liczy się sztuka
Zatem gdyby ktoś mógl coś zaproponowac, byłbym wdzięczny.
Bas jest zasadniczo OK, detale itp też w miarę. Ale barwa czy też jej brak nieakceptowalne.
Wiem że za 300 PLN _+ coś tam kupiłbym przyzwoity używany ale jest jedno ale: rodzina nie pozwoli na wymianę działającego klocka na inny. Jest jeszcze inna opcja - konstrukcja diy do środka a stare bebechy na śmietnika albo na częsci w rozliczeniu. (Niestety uważam, że zrobienie tego ad A do Z mnie przerasta i powiem szczeze - nie chcę sprawdzać czy mam rację). Jak w wojsku - liczy się sztuka

Zatem gdyby ktoś mógl coś zaproponowac, byłbym wdzięczny.
Skomentuj