Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz/Amplituner z OUT SUB

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz/Amplituner z OUT SUB

Witam

Potrzebuje wzmacniacza lub amplitunera (nie robi to żadnej różnicy) z wyjściem na suba'a. Przeszukiwałem allegro ale nic ciekawego nie znalazłem. Ważne by było to coś taniego max 300zł. Moc nie jest zbyt ważna, będą pod nim grały 14scx + pj, a w niedługiej przyszłości 2x WM 4.1... + PJ STX'a.

Zastanawiałem się też złożyć jeszcze jednego uniega ale czy jest jakiś układ wyprowadzający sygnał już odcięty z wysokiego pasma? Zawsze można normalnie wyprowadzić sygnał (jak? jaki układ?) i zastosować filtr dolnoprzepustowy w drugim uniampie.

Może macie jakieś inne pomysły?
    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

http://www.fratu.pl/irek/?selektor-wejsc-v1,47

Skomentuj

dołożenie przed uniampa dodatkowego filtru aktywnego aby spełniało to funkcję końcówki mocy do subwoofera to nic trudnego. I majac jedno źródło sygnału wygodnie można sterować. Jak w przypadku 2.1
      Last edited by El_liero; 24.03.2013, 12:01.

Skomentuj

projekt filtrow ravena 2,1-2,2 by sie tu przydal

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          projekt filtrow ravena 2,1-2,2 by sie tu przydal
          A mi by się budka przydała żebym mógł tych filtrów w końcu posłuchać :P

Skomentuj

Zapomniałem o tym selektorze wejść :P
            To będzie najlepsze rozwiązanie w moim przypadku.

Macie może jakiś sprawdzony aktywny filtr dolnoprzepustowy? Mile widziana prostota i możliwie najniższe cięcie :)
            Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
              A mi by się budka przydała żebym mógł tych filtrów w końcu posłuchać :P
              no widzisz - na garazu lezy 2x uniamp w jednej obudowie + zestaw glosnikow 2.2

Skomentuj

Czaruję...
              X