Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki wzmacniacz do W.STX.12.2.500.4.F.S.MC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki wzmacniacz do W.STX.12.2.500.4.F.S.MC

Witam
    Jestem w trakcie składania skrzyni basowej z głośnikiem W.STX.12.2.500.4.F.S.MC
    Mam do was wielką prośbę, mógłby mi ktoś polecić jakiś niedrogi wzmacniacz ( do 150zł. może być samochodowy ) który udźwignie ten głośnik??

Wzmacniacz to nie dzwig zeby mial cos dzwigac, slabszy zagra ciszej a mocniejszy glosniej.

Niestety za 150zl nie bardzo jest szansa zeby cokolwiek sensownego zlozyc do suba. A samochodowke trzeba czyms zasilic a to tez problem, bo nie zawsze zasilacze komputerowe sie sprawdzaja.

Skomentuj

Zasilanie będzie z zasilacza komputerowego, mam w komputerze OCZ'a 1000W więc spokojnie da radę.
      Znajdzie się jakiś wzmacniacz samochodowy ? myślę że 200zł mógłbym wydać, jeżeli to ma jakiś duży wpływ.

Edit.
      A może coś takiego http://allegro.pl/poczuj-ta-moc-wzma...153947773.html
      Last edited by lukax123; 14.04.2013, 15:05.

Skomentuj

Zamieszczone przez lukax123 Zobacz posta
        Zasilanie będzie z zasilacza komputerowego, mam w komputerze OCZ'a 1000W więc spokojnie da radę.
        zaufaj mi, nie da rady!
        musalbys miec 2-4 taki polaczone razem i podlaczone do jakiegos "bufora" w postaci np akumulatora

na zasilaniu tylko z zasilacza komputerowego nie masz szans zasilic basu! jedynie 2 kolumny do codziennego odsluchu
        Zamieszczone przez lukax123 Zobacz posta
        akurat takie cos zasilacz zasili. ale taki wzmacniacz glosnika juz nie

Skomentuj

Zrezygnowałem z moich planów. Zaopatrzyłem się w kolumny tonsil i amplituner yamahy :) ale dzięki za ospowiedź

Skomentuj

Czaruję...
          X