Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jamo 410E subwoofer modyfikacja

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jamo 410E subwoofer modyfikacja

Panowie potrzebuje opinii czy jest szansa jakoś ten wzmacniacz zmodyfikować zeby to miało wieksza moc, posiadam schemat który załaczam końcówka na BDW42/47 trafo 2x24v o nieznanej mi mocy głośnik jest 25cm (10 cali) 200 W RMS
    czyli spokojnie moze dostać wiecej mocy ,pisze ze to jest wzmacniacz 100w ale cos mi sie nie chce wiezyc moze ktos to oszacować ze schematu zgóry dzieki.
    Załączone pliki

zwiekszenie mocy wiaze sie z przebudowa wzmacniacza - czyli kompletnie nie oplacalne

Skomentuj

czy ta przebudowa była by aż tak kosztowna rozumiem ze trafo nowe radiator itp myślałem nad wymianą na bdw83/84 to niesa tak duze koszty a moze sie myle czy możesz coś podpowiedzić

Skomentuj

juz na elektrodzie moder wyjasnil w czym problem - trzeba zbudowac CALY wzmacniacz od zera
        czyli jak juz pisalem zabieg totalnie nieoplacalny

lepiej zapolowac na uzywane wzmacniacze wiekszej mocy

jestes teraz w polsce czy w UK? bo na elektrodzie masz podane londyn

Skomentuj

na allegro masz panel irka sub300

Skomentuj

jeszcze jest?! :o jakbym mial kase to bym juz dawno kupil...

Skomentuj

http://allegro.pl/wzmacniacz-panel-s...456054178.html

Skomentuj

Nie na temat...
                oj zle zrozumiales - zdziwilem sie ze jeszcze nikt tego nie kupil. w okazjach na allegro kltos to wklejal pare dni temu. taka okazja...

Skomentuj

za takie same pieniądze z part express mam orginał

Skomentuj

Zamieszczone przez foka102 Zobacz posta
                    mam orginał
                    OrYginał czego?
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

przecież nie mowimy pół dnia o makaronie tylko o wzmacnaczach do subów np. ten http://www.parts-express.com/pe/show...number=300-803

Skomentuj

Napisałeś, że masz oryginał. Jakby wzmacniacz Irka był kopią tego co Ty kupiłeś. Jakby każdy inny był kopią bo Ty kupiłeś ORYGINAŁ.
                        Zapewniam Cię, że wzmacniacz Irka nie jest kopią Twojego oryginału. Więc się pytam czego oryginał Ty kupiłeś i komu zarzucasz kopiowanie?
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

to sciagaj ten wzmacniacz z USA i podlacz u siebie

a wzmacniacz irka zostaw temu kto wie jak go wykozystac

Skomentuj

Niem mam nic do wzmacniaczy Irka co wy ludzie wyluzujcie miałem na myśli ze jak mam na aledrogo itp kupować nie wiadomo od kogo i co kupować coś ze zdjecia to wole kupić za podobna kase w sklepie który sie w tym specjalizuje i tylko tyle poco sie tak denerwować nie raz widziałem jak w tym kraju ludzie kupowali coś a potem przychodziły kamienie itp dzieki doś mam doswiadczeń jak taki dobry ten panel i tak go ciężko kupić to czego go sprzedaje ten koleś tak tanio???

Skomentuj

tanio?
                              nowy 500zl a kolejki sa bardzo dlugie... dlatego sie dziwie ze nikt jeszcze tego nie kupil
                              zapytaj go czemu sprzedaje - moze kupil mocniejszy?

Skomentuj

Ja mam zapytać przecież ty byłeś zainteresowany, od Irka bym pewnie kupił jak chcesz to bież ja nie jestem zainteresowany tym egzemplażem ps. mam wrażenie ze chcecie mi GO na siłę o wcisnąć mylę się ??

Skomentuj

tak, mylisz sie
                                  poszukujesz mocniejszego wzmacniacza a tu dobra okazja...
                                  ale jak pokazujesz wcale nie potrzebujesz

gdzie ja pisalem ze chce go brac?
                                  jakbym mial wolne 400-500zl to bym kupil :p (a tyle mam na koncie do konca miesiaca)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    jeszcze jest?! jakbym mial kase to bym juz dawno kupil...
                                    Osobiscie nie uważam to za dobrą okazje a to nie ty pisałeś ten post?

Skomentuj

Zamieszczone przez foka102 Zobacz posta
                                      Osobiscie nie uważam to za dobrą okazje
                                      bo nie wiesz z czym masz doczynienia...

wyjasnilem pozniej o co chodzilo

Skomentuj

brak mi słów no coment

Skomentuj

Czaruję...
                                        X