Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz estradowy do 1500zl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz estradowy do 1500zl

Koledzy, jak w temacie. Znajomy szuka wzmacniacza PA do kwoty powiedzmy 1500zl. Wzmacniacz bedzie napedzal gorki o mocy 500w na strone ( dwa tluczki 15 cali i tuba w kolumnie). Jest osobny wzmak na subbasy i zwrotnica aktywna.

Co warto kupic? Tak na predko znalazlem :

Stx PA 1500 lub 2500

t.amp TA1400 MK-X

Sprzet ma byc nowy.

Nie na temat...
    Crown :thumbup:

Czasem w sklepach internetowych/ forach idzie znaleźć jakieś modele powystawowe lub kilkudniowe zwrócone od klientów ( za niższą cenę)/ jeśli takie cię interesują/ jak znajdę czas to poszukam gdzieś mam spis stron w zakładkach

---------- Post dodany o 07:55 ---------- Poprzedni post o 07:44 ----------

ps. może http://www.dj-sklep.com/tow.php?id_prod=1346&id=41[COLOR="#696969"]

---------- Post dodany o 07:59 ---------- Poprzedni post o 07:55 ----------

albo http://allegro.pl/koncowka-mocy-behr...742233584.html z dsp

Skomentuj

Ciekawe te wzmaki ale wydaje mi sie ze behringer za slaby. Powinno byc cos z zapasem, tak z 600 700w na strone przy 4 ohmach.

Skomentuj

Jeśli mogę dodać to miałem kilka wzmacniaczy estradowych Alphard V10 i V12 do rozbiórki i były one b. dobrze zbudowane :)

Niestety wątpię czy będzie można VX jeszcze kupić, słabsze z tej serii pewnie by się nadały do tego zadania bardzo dobrze.

Skomentuj

To raczej musi byc cos dostepne od reki. Niby troche tego jest na rynku ale trudno zdecydowac co bedzie wzglednie najlepsze.

Skomentuj

To chyba Marian by się musial wypowiedzieć na ten temat

Skomentuj

Wlasnie, ale chwilowo zapadl sie pod ziemie :/

Skomentuj

Czaruję...
              X