Zamieszczone przez irek
Zobacz posta
Smartfona lub tablet wiele osób już ma lub niedługo będzie mieć. Już obecnie wśród nowych modeli tel. tych zwykłych jest coraz mniej.
Zamieszczone przez irek
Zobacz posta

Na fejsa wchodzę średnio raz na m-c i mi to wystarcza ale np. na to forum zaglądam często i czasami właśnie smartfon się przydaje bo nie zawsze jestem przed kompem.
Przy intensywnym korzystaniu ze smartfona to niestety trzeba go ładować codziennie, ale to jest przede wszystkim telefon i to jego moduł zżera najwięcej prądu.
Jeśli to miałby być tylko pilot to jakiś tablet będzie zdecydowanie lepszy w tej roli. Większy ekran i pewnie bateria starczy przynajmniej na tydzień albo lepiej jak nie będziesz go używał do niczego innego.
Dla mnie kilku-calowy wyświetlacz na odtwarzaczu nie ma sensu, bo żeby coś na nim zobaczyć to muszę wstać z fotela i do niego podejść lub założyć okulary :(
A w docelowym pokoju AV (jeśli się go kiedyś uda zrobić) to cały sprzęt będzie zamknięty w szafie ala rack, więc wszystkie wyświetlacze, wycieraczki na wzmakach itp. nie będą mnie interesowały.
Zamieszczone przez ruffpl
Zobacz posta
Zamieszczone przez ruffpl
Zobacz posta
Ten beelink robi też za NAS-a czy tylko za odtwarzacz?
Zamieszczone przez irek
Zobacz posta
Skomentuj