Witam. W moich sluchawkach Porta Pro rozsypal sie wtyk jack wiec postanowilem zrobic recabling. Kabel jaki chce uzyc do recablingu to CONDUCFIL SONOLENE 3014 oraz wtyk prosty Rean (by Neutrik) NYS231G. Wszystko oczywiscie zapakowane w czarny oplot. Co powiecie na taki zestaw?? Jakies wskazowki co do techniki wykonania recablingu?? Pozdro :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Recabling Koss Porta Pro
Collapse
X
-
Utnij kawałek i załóż nowy wtyk, wszystkie oploty i inne bajery + grube kable pogorszą tylko komfort użytkowania, przerobiłam już porta pro i ksc 75 i najlepszy kabel jaki miałam to wymontowany z uszkodzonych Skullcandy ink'd. A na gwarancji powinni to zrobić przecież jest dożywotnia :), kolega już wysyła chyba 10 raz z tym samym problemem ( kabel przy wtyczce)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez isabel Zobacz postaUtnij kawałek i załóż nowy wtyk, wszystkie oploty i inne bajery + grube kable pogorszą tylko komfort użytkowania, przerobiłam już porta pro i ksc 75 i najlepszy kabel jaki miałam to wymontowany z uszkodzonych Skullcandy ink'd. A na gwarancji powinni to zrobić przecież jest dożywotnia :), kolega już wysyła chyba 10 raz z tym samym problemem ( kabel przy wtyczce)
Skomentuj
Skomentuj