Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Recabling Koss Porta Pro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Recabling Koss Porta Pro

Witam. W moich sluchawkach Porta Pro rozsypal sie wtyk jack wiec postanowilem zrobic recabling. Kabel jaki chce uzyc do recablingu to CONDUCFIL SONOLENE 3014 oraz wtyk prosty Rean (by Neutrik) NYS231G. Wszystko oczywiscie zapakowane w czarny oplot. Co powiecie na taki zestaw?? Jakies wskazowki co do techniki wykonania recablingu?? Pozdro :)

Robisz deluting i recyckling starego a potem mounting nowego cablinga

Skomentuj

Utnij kawałek i załóż nowy wtyk, wszystkie oploty i inne bajery + grube kable pogorszą tylko komfort użytkowania, przerobiłam już porta pro i ksc 75 i najlepszy kabel jaki miałam to wymontowany z uszkodzonych Skullcandy ink'd. A na gwarancji powinni to zrobić przecież jest dożywotnia :), kolega już wysyła chyba 10 raz z tym samym problemem ( kabel przy wtyczce)

Skomentuj

Zamieszczone przez isabel Zobacz posta
        Utnij kawałek i załóż nowy wtyk, wszystkie oploty i inne bajery + grube kable pogorszą tylko komfort użytkowania, przerobiłam już porta pro i ksc 75 i najlepszy kabel jaki miałam to wymontowany z uszkodzonych Skullcandy ink'd. A na gwarancji powinni to zrobić przecież jest dożywotnia :), kolega już wysyła chyba 10 raz z tym samym problemem ( kabel przy wtyczce)
        Ja wole zrobic raz a porzadnie niz bawic sie co chwile z gwarancja. Nie wydaje mi sie ze pogorsza komfort uzytkowania i wiele osob poleca wymianer kabli w tych sluchawkach na lepsze.

Skomentuj

Jak używasz ich głównie w domu siedząc w fotelu to nie, ale jak będziesz chciał pobiegać albo się trochę poruszać to zobaczysz :)

Skomentuj

Rowniez uwazam, ze kabla lepiej nie ruszac, przulutuj Neutrika i bedzie ok

Skomentuj

Czaruję...
            X