Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny do wzmacniacza X4-tech A-1000

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny do wzmacniacza X4-tech A-1000

Witam

Przepraszam jeżeli było już podobne pytanie. Jestem nowy, a w dodatku nie znam sie na sprzęcie audio, wiec jeżeli byłoby coś polecane w innym temacie to bym nie zrozumiał.

Parę lat temu dostałem wieżę X4-tech A-1000. Z racji tego ze nie miałem wtedy kolumn, to zestaw stał nie używany. Teraz chciałbym zacząć tego używać, wiec potrzebowałbym kupić kolumny. Niestety nie znam się na tym. Polecilibyście mi jakieś kolumny do wzmacniacza X4-tech A-1000?

Chce wydać 500 zł za 2, ale okolice 600 zł tez będą mile widziane
    Last edited by damianstajkowo; 20.09.2014, 19:35.

Wygląda na badziewie więc co kolwiek kupisz to będzie grało, ale zaraz fachowcy się wypowiedzą.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Kup jakieś 8 ohm

Skomentuj

Właściwie nie wiadomo co to za cudo, być może w środku jest jakieś TDA, bo na hajendy bym nie liczył.

Kolumny możesz kupić jakieś porządniejsze, wzmacniacz przecież można zmienić. W tej kwocie albo monitory DIY (coś z gotowych konstrukcji może udałoby się sklecić), albo szukaj i słuchaj używanych, bo nie wiem czy w tej kwocie znajdzie się coś nowego co będzie sensownie grać.

Skomentuj

czasem na allegro ludzie wystawiaja recznie robione zestawy glosnikowe, jak sprzedawca zna sie na rzeczy to mozesz kupic w granicach 500zł.
        A co do zestawów głośnikowych z masowych produkcji to malo osob sie nimi TUTAJ interesuje.

Skomentuj

Czaruję...
        X