Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czas na nowy wzmacniacz...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czas na nowy wzmacniacz...

Witam serdecznie do tej pory używam wzmacniacza pioneer a-66x nie sprawia mi żadnych problemów jestem z niego zadowolony, ale czas zmienić na coś nowego świeżego tzn chodzi mi bardziej o coś co będzie miało wbudowany bluetooth żebym mógł słuchać na kolumnach np muzykę z telefonu co mogli byście polecić. Cena w miarę rozsądku tak do 1500PLN nie musi być nic z "górnej półki" . Chyba ze istnieje jakieś inne rozwiązanie np dokupienie jakiegoś modułu lub czegoś podobnego ? ? ?

nie zmieniaj dobry model wzmacniacza :p

Skomentuj

Jak się orientuje to już nie będzie wzmacniacz tylko amplituner.... Jeśli chodzi o jakiś moduł to chyba nic takiego nie znajdziesz, proponuje żebyś sobie popatrzył w amplitunerach polecam onkyo .

Skomentuj

Chcesz zamienic siekierke na kijek, moze jeszcze usb, mp3, kolorowe wskazniki, swiecidelka...
        Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez Tom42 Zobacz posta
          Jak się orientuje to już nie będzie wzmacniacz tylko amplituner.... Jeśli chodzi o jakiś moduł to chyba nic takiego nie znajdziesz, proponuje żebyś sobie popatrzył w amplitunerach polecam onkyo .
          Modulow bluetooth do podlaczenia do wzmacniacza pelno na allegro itp. wpisz bluetooth adapter.

Skomentuj

Czaruję...
          X