Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

końcowka mocy E-Lektron amp-21000B Moc?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

końcowka mocy E-Lektron amp-21000B Moc?

Witam posiadal ktoś końcowke tej firmy?, ten model ma 2x500w muzycznej w 4Ohm. Mi potrzeba końcowki do suba na stx 12.2.500 8ohm. Będzie dawała radę? Końcowka niby lepszej jakości jak te Hollywoody itd.
    A i jeszcze jedno, czy można zmostkowac tu 2 kanały z odwrocona fazą na jednej stronie?
    Last edited by _AMD_; 31.01.2015, 12:20.

Lepszej klasy to on nie jest. Końcówkę możesz zmostkować tylko musisz dodatkowy układ odwracania fazy na wejściu dać.

Skomentuj

nie jest bo tak słyszałeś czy rzeczywiście miałeś styczność z tym sprzętem ? W subem powinien dawać rade co ? w domu to bedzie grało, bo nie chce mi sie robić holtona 400.... odkrecac gaina jakos szczegolnie nie będę. za 200 zł moge kupić ta końcoke . Brać?

Skomentuj

Słyszeć to można różne rzeczy. Jest to tak samo bliźniacza konstrukcja jak te hollyeoody czy inne wschodnie wynalazki. Będzie to grało i możesz mostkować tylko że potrzebujesz dodatkowego układu odwracania fazy.

Skomentuj

http://olx.pl/oferta/koncowka-mocy-e...FromAd=1&track a co powiesz o tym elmuzie ? bedzie lepszy ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

sprzedawca napisal ze ma on tryb pracy w mostku, wtedy polaczenie ogranicza sie do podlaczenia speakona pod odpowiednie piny ? czy inaczej to wyglada ?
          Last edited by tomekk_; 31.01.2015, 22:15.

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez _AMD_ Zobacz posta
            http://olx.pl/oferta/koncowka-mocy-e...FromAd=1&track a co powiesz o tym elmuzie ? bedzie lepszy ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

sprzedawca napisal ze ma on tryb pracy w mostku, wtedy polaczenie ogranicza sie do podlaczenia speakona pod odpowiednie piny ? czy inaczej to wyglada ?
            Pisales moze tego posta z TapaTalk?
            Last edited by tomekk_; 31.01.2015, 22:14.

Skomentuj

Nie wydaje mi się żeby ten elmuz miał opcję mostkowania. A raczej na pewno nie ma. Poza tym jest on po mostku przyjmie 16 ohm

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                Nie na temat...

Pisales moze tego posta z TapaTalk?
                Nie. Tapniety ze smartfona ale przez przegladarke :p
                Adzik też myślę że sprzedawca w kulki poleciał...kanał od 8 ohm to pewnie jakiś monoblok.
                Biere tego elektrona. Odwracacz fazy z kitu avt i bd latać. Dzięki

Skomentuj

Czaruję...
                X