Witajcie. Zaopatrzyłem się niedawno w PS4 i przyszedł z nia problem a mianowicie wyjścia na dźwięk jakie ona posiada to HDMI lub Optyczne. I teraz nachodzi potrzeba wymiany wzmacniacza. Co polecacie?? Będzie to współpracować razem z 3-way na stx. Kwota to około 200 euro-800 zł. Aktualnie jestem w Holandii i wysyłka z zagranicy także wchodzi w grę. Pozdrawiam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wzmacniacz do PS4. Co kupić??
Collapse
X
-
Całkiem przyzwoity klocek :) "Był" - znaczy sprzedany? Jeżeli nie, to dobrze, trzeba kupić DACa. Jeżeli tak, to trochę szkoda; najlepiej wychodzi kupno używanych trochę starszych wzmacniaczy, które niekoniecznie mają wejście cyfrowe; te z przetwornikiem na pokładzie są nowsze, co za tym idzie - mniej opłacalne, po prostu gorzej grają.
Skomentuj
-
Do konsoli kupiłbym chyba to : http://www.projektnostromo.pl/e-skle...na-7-39-detail
Niestety tego nie miałem, ale widziałem i słyszałem trochę pozytywnych opinii.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaJa mam Nostromo 3 i działa OK. Tylko najlepsze z czym porównywałem to Emu, jakichś większych różnic nie było słychać, coś tam na granicy percepcji. Może trzeba by dłużej posłuchać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaTylko EMU nie ma wejścia optycznego, a Nostromo ma:-) Do konsoli spokojnie wystarczy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaEMU 0404 ma optyczne WE i WY :)
Skomentuj
Skomentuj