Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do tonsil GDN 30/120/1 8Ohm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz do tonsil GDN 30/120/1 8Ohm

Witam serdecznie
    Potrzebuję wzmacniacza do do tonsil GDN 30/120/1 8Ohm, wiem wiem temat był już przerabiany, jednak przerabiałem DIY, elektrodę i jaszcze kilka innych tematów, jednak tematy są już stare i nieaktualne, wzmacniacze które były proponowane są już nie do zdobycia. Pisałem do Irka ale on już się tym nie zajmuje i raczej nie przewiduje wznowienia produkcji paneli.
    Potrzebuję pomocy w wyborze panela do tegoż głośnika, tak aby po zakupie wystarczyło podłączyć go do głośnika, zasilania oczywiście sygnału audio i ma to grać. W zabawy z tworzeniem PCB nie wchodzą w grę ponieważ nie mam możliwości, jedynie gotowa płytka z elementami do wlutowania mogą być (ale musiał by być to cały układ począwszy od wejścia audio, wyjścia na głośnik poprzez regulację głośności i częstotliwości skończywszy na podłączeniu wtyczki do prądu - ogółem wszystko). Ale najbardziej zależało by mi na kupnie gotowca, może być używka ale to z zaufanego źródła. "Buda" wyjdzie na 75l netto (czy głosik należy zróżnicować od litrarzu czy nie jest on liczony?).

Chyba że.. ktoś ma inną propozycję na subwoofer: głośnik i wzmacniacz , głównie do słuchania muzyki pokój 20m2. Budżet na głośnik i wzmacniacz to 800zł
    Z góry dziękuję za zainteresowanie się tematem.
    Pozdrawiam

Kolega Toopcool sprzedaje od czasu do czasu jakieś panele na allegro (ten sam nick), może zagadaj z nim

Skomentuj

Jak mnie pamięć nie myli to Marian miał do sprzedania panele z swoich Wilson Audio Sophia 3 .
      Tam były mostkowe końcówki więc pod tego GDN-a dawały by z 200-250W .

Skomentuj

Z tego co pamiętam to na ich stronie mozna kupić za 499zł+wysyłka

Skomentuj

Jezeli bys chxial to ma tego popularnego "starego" Matronixa 300W 8R. Cena 200PLN :)

Skomentuj

Czaruję...
          X