Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wybor listwy -?-

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wybor listwy -?-

Witam nie wiem czy zle robie ze daje tu temat nie zwiazany z audio lecz po czesci zwiazany z elektronika, chodzi mi o listwy zasialajace i ich techniczne walory. Zastaniawiam sie nad 3 listwami (jedna z nich chce kupic) i moja prosba jest nastepujaca ktora listwa i zastosowane w niej rozwiazania bedzie lepsza z punku widzenia jej zastosowania. :)
    podaje linki :
    1)http://1klik.pl/sklep/Listwy_zasilajace/Listwa_zasilajaca_LESTAR_LFT_2001_2_5m/c28/p57568/
    2)http://1klik.pl/sklep/Listwy_zasilajace/Listwa_zasilajaca_EVER_Standard_Plus_1_8m/c28/p59467/
    3)http://1klik.pl/sklep/Listwy_zasilajace/Listwa_zasilajaca_ACAR_XPROTECTOR_STD_5m/c28/p134944/

ja sie na tym nie znam i pewnie wybral bym najdrozsza ale nie zawsze jak wiadomo bedzie to ta najlepsza

ja bym brał najtańszą ale z drugiej strony wolał bym taką z najdłuższą gwarancją:) a tak na poważnie ja mam 2 liwy jedna 60 druga 35 i różnicy nie widze:)

Skomentuj

wszystkie spełnią swoje zadanie.. a za wyglad i bajerki w stylu kilku swiecacych plastikow nie ma sensu placic.. no chyba ze chcesz :)

Skomentuj

juz niemajasie ludzie nad czym zastanawiac listwa - jak najdłuższa lub taka żeby ci starczyło gniazdek i tyle , jakieś filtry i inne duperele to ... olać to

Skomentuj

Ja bym brał tą trzecią - najładniejsza jest ;]

Skomentuj

nie jestem esteta i pewnie wezme ta listwe evera, chcialen sie zapytac przed zakupem bo wszystkie maja tłumik warystorowy, kazda z nich ma jeszce inny filtr przeciw zakloceniowy :]
            i kazda jescze ma inny wspolczynnik tlumienia :P nudzi mi sie chyba hehe

Skomentuj

zamiast wybierac liste z nudów to poczytaj cos ciekawego lub wyskocz na browara dorbze ci zrobi ochłonierz od tych listewek :P

Skomentuj

mialem acara z tej serii dokad nie spalil mi sie wlacznik, wprawdzie poszedl duzy prad, bo zwarcie mialem, ale nie powinno to sie stac, moim zdaniem najpierw powinien byc bezpiecznik, a potem wlacznik, a tam bylo odwrotnie i w dodatku nigdzie tego wlacznika nie mozna kupic, w lestarach jest z tego co widze typowy, no i acar chyba nie ma filtra LC albo nie doczytalem

Skomentuj

Witam,
                  Zapoznaj się z ofertą Firmy Orvaldi. Mają te listwy, nie tylko przyzwoity kabel.
                  Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

Mam tą listwe EVERA i powiem ze ona przed zwarciem nic niepomoze niewiem co tam sa za bezpieczniki ale zjarala mi sie instalacja a listwa dziala jakby nic sie niestalo :/ bezpieczniki nawet sie niezakurzyły hehe. pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                    X