Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Technics su vx700

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Technics su vx700

Witam mam na oku wzmacniacz jak w temacie technice su-vx 700 co myślicie o tym modelu czy warto jako stereo

Cena, stan, jakie kolumny?

Skomentuj

Cena 300zl stan sprawny kilka rys na obudowie kolumny w trakcie budowy na stx w18.200.8 i t10.200.8 alx początkowo monitory później 3drozne na stx

Skomentuj

Calkiem przyzwoity wzmak. Moze nie porywa finezja dzwieku, ale napedzi bez problemu nawet duze podlogowki.

Skomentuj

Jak sprawny to możesz brać.

Skomentuj

Już odebrałem gra pięknie na starych altusach moc ma żadnych trzasków ani szmerów nie wydaje w gratisie dostałem sonego f420 co myślicie o tym wzmacniaczu co prawda potencjometr do wymiany ale za darmo bo chciał to wyrzucić nawet na czesci się przyda

- - - - - aktualizacja - - - - -

Pogromca co do dźwięku nie wiem podzielone zdanie na pewno gra lepiej jak moja stara Yamaha (stara 10 letnia)
            Last edited by GokuBlack; 14.10.2019, 09:52.

Skomentuj

Wskazówka
              Proponuje używać choć troszkę interpunkcji kropki, przecinki bo ciężko się czyta
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Wybacz na szybko odpisuje. Praca wymaga A w między czasie sprawdzam i odpowiadam.

Skomentuj

Jak gra pięknie na Altusach to musi być mega wzmacniacz:biggrin:
                  Sony F420 fajny wzmacniacz, dość solidnie zrobiony.
                  Jaki potek do wymiany. Napisz na PW to może coś znajdę. Mam kilka sonych na części.

Skomentuj

Czaruję...
                  X