Witam poszukuję ampituner z wyjściem pre out i pilotem. Wzmacniacz ma służyć tylko do wysterowania końcówki mocy . Nie będą podpinane pod niego głośniki . Najtaniej jak się da max do 600zł . Jakieś ciekawe propozycje ? :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Witam poszukuje amplituner z wyjściem pre-out
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaJakie wejścia Cię interesują?
Jak planujesz pod TV to może z HDMI ARC będzie się uruchamiał z telewizorem i sterował pilotem od tv.Last edited by MatGda; 11.02.2021, 20:25.
Skomentuj
-
z takim budżetem w mojej opinii się nie da tego zrobić dobrze. Preamp do gramofonu - jaki MC czy MM oba? Jeżeli posiadasz dobrej jakości końcówki a widocznie tak jest - idź drogą pojedynczej odpowiedzialności - kup jedną rzecz, która robi coś naprawdę dobrze. Ostatnio słuchałem przedwzmacniacza gramofonowego w integrze Technicsa i to jest tragedia, nie wiem jak jest w AVR ale też może być rożnie z tym - możesz być zawiedziony. A może procesor https://www.audioholics.com/av-pream...va-umc-1-video niestety trudno z dostępnością tego na polskim rynku, ewentualnie jak dołożysz to szukaj wyższej klasy amplitunerów z wyjściami i wszystkim na pokładzie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez GTK Zobacz postaz takim budżetem w mojej opinii się nie da tego zrobić dobrze. Preamp do gramofonu - jaki MC czy MM oba? Jeżeli posiadasz dobrej jakości końcówki a widocznie tak jest - idź drogą pojedynczej odpowiedzialności - kup jedną rzecz, która robi coś naprawdę dobrze. Ostatnio słuchałem przedwzmacniacza gramofonowego w integrze Technicsa i to jest tragedia, nie wiem jak jest w AVR ale też może być rożnie z tym - możesz być zawiedziony. A może procesor https://www.audioholics.com/av-pream...va-umc-1-video niestety trudno z dostępnością tego na polskim rynku, ewentualnie jak dołożysz to szukaj wyższej klasy amplitunerów z wyjściami i wszystkim na pokładzie.
Szukam aplitunera z pilotem który ma mimum dwa wejścia rca , obsługe subwoofera i wyjscie pre out.Last edited by MatGda; 12.02.2021, 08:30.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaTo ma być stereo czy KD ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaA odpowiedź na moje pytanie ?
Kino domowe czy stereo ?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Ja mam TX-8050 ,raczej by spełnił Twoje oczekiwania.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Tak bym miał to podłączyć ? ---> fot
Tylko on chyba za drogi , max co moge wydać to 1000zł.Last edited by MatGda; 12.02.2021, 09:24.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaTV lepiej po optyku.
Skomentuj
Skomentuj