Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

buczenie w wiezy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

buczenie w wiezy

witam..mam problem..posiadam wiezyczke taka malutka ,nie wykorzystuje jej do sluchania glosnej muzyki bo wiadomo nie da sie na tym...no i moj problem polega na tym ze wiezyczka grała a teraz tylko cos buczy...od razu mowie na kazdych glosnikach i nawet po wypieciu kabla sygnalowego..nie wiem co sie dzieje slychac tylko buczenie...moze mi ktos pomoc?nie smierdzi spalenizna wiec raczej jej nie spaliłem.prosze o pomoc..

buczenie w głośnikach czy poprostu cała konstrukcja buczy??

Skomentuj

Nie chcem byc pesymista ale mozliwe ze spaliles. Kiedys jak mi wywalilo tda7294 to tez niezle zaczal buczec glosnik. Tyle ze u mnie rowno zalatywalo spalenizna :)
      POZDRO

Skomentuj

buczenie w glosnikach ,kable to nie sa napewno bo nawet na tunerze nie działa..potencjometr nie reaguje...czy jest jakas szansa postawienia tego jeszcze?wiem ze to nie ejst cos tylko chinskie gó... o nazwie Yamana buaha ale do sluchania muzyki delikatnie starczała...szkoda troche zawsze to cos bylo...

Skomentuj

pewnie końcówka mocy poszła się*****(czyt.kopulować)

Skomentuj

jest jakis sens wymiany i czy wogole da sie to zrobic?ma sens wylutowywanie i wlutowanie nowej choc zapewne w tym "cudenku" nie wiadomo co siedzi...jutro napisze symbole z tego ukladu z najwiekszym radiatorem zapewne to sie spaliło bo mocno sie grzeje...pozdrawiam

Skomentuj

warto się zastanowić czy w sprzecie tej klasy warto cokolwiek reperować.

Skomentuj

Warto, warto, a jak się nie znajdzie odpowiedniej końcówki to można dać coś średniej mocy w umie aplikacje są typowe tylko piny dopasować. Koszt niewielki i nie trzeba kupować nowej. do serwisu nei ma sensu z tym iśc bo za dużo biorą (za nic). Też myślę, ze to końcówka mocy.

Skomentuj

Czaruję...
                X