Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sharp 8800 przerobienie z 8 na 4OHm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sharp 8800 przerobienie z 8 na 4OHm

wiec tak dopadlem to bardzo okazyjnie ze spalonymi koncowkami teraz tylko kupuje koncowy stk 4050II i bedzie ciupac, tyle ze jest problem wzmak dziala tylko przy 8OHm czy jest mozliwosc przerobienia na 4OHm bo chce nim napedzic suba a on wlasnie jest 4OHm, no a nie chcial bym nowej koncoweczki zaraz z dymkime puscic :)

Widze okazyjnie zdobyłeś tego szrota z allegro.... .Szrota mam na mysli bo obudowa tam to jeden wielki .... .Elektronika zaś może być

Przerobić?...zapomnij chyba że zmienisz trafa na takie zeby po sprostowaniu dawały ok 2x55V.

Pytaj w cybortechu o STK4050II jak tam kupowałem rok temu to mieli je oryginalne.Broń boże nie kupuj podróbek bo stracisz na tym kupe pieniędzy(ja sie już na własnej skórze przekonałem)

Skomentuj

no tak myslalem, to nic zmienie glosnik na 8Ohm, a koncoweczke to tam wlasnie zamowilem zobaczymy co to bedzie

Skomentuj

kurde zwinoles mi ja sprzed nosa grrrr :P

Skomentuj

Szaflik nie chcialem :(
          a tak powaznie to tez ja chciales ugryzc ?? ja ja wyczailem o 3:30 w nocy, szczescie

Skomentuj

... ja o 24 ... zawahalem sie no i stracilem hehe :P spoko jest ... mam juz to co w podpisie :)

Skomentuj

Nic niechce mówić ale ja też go chciałem kupić i też mi go zwinołeś :).Hehe ale zbieg okoliczności :)

Skomentuj

no tak rozszczyglem mala walke o waty, ja sie nawet przez momet nie zawachalem 10 sec zastanowienia drugie 10sec logowanie i BUY, polowalem na cos takiego juz z pol roku,

ALTON ze spytam po co ci drugi taki byczek ?

Skomentuj

Tylko poto żeby mieć trafa i część zasilania do nowego wzmacniacza (po spaleniu kolumn plan upadł) :)

Skomentuj

heheh mialem podobne zamiary jak ALTON :P .. siakas koncoweczka na tranzystorkach by siadla jak ta lala :)

Skomentuj

ile dajecie ze pociagne cw1202c na tym stk-u ?? mysle ze odrazu sie nie zdymi ??

oczywiscie nie chce go jakos katowac czy cos tylko tak na probe pare minutek

Skomentuj

Pod żadnym pozorem nie podłączaj pod STK 4R !.W tym sx zasilanie na hybryde to 2x82V !!!.Bój sie boga !.Odrazu sie nie zadymi.Przy połowie mocy tez nie powinien ale potem to juz loteria !.

Skomentuj

Czaruję...
                        X