Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wzmacniacz + sub

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wzmacniacz + sub

witam
    chcialbym sie zapytac czy do wzmacniacza ktory nie ma wyjscia pod sub jest moznosc podlaczyc jakos sub? jesli tak to jak :)
    dzieki za odp

Jest możliwość. Albo korzystasz z wejść wysokopoziomowych (jeśli subwoofer takie posiada) albo robisz dzielniki rezystorowe na przewodach którymi podłączasz kolumny i zza dzielnika wyprowadzasz sygnał do subwoofer'a.

Skomentuj

Najprościej z wyjść głośnikowych pod warunkiem że sub ma takie wejście.Ale nie polecam.Już chyba lepiej kupić rozgałęźnik cinch i tak go zapiąć.Choć i to nie jest zbyt zdrowe.

Skomentuj

eee, dobra jestesmy na tym, ze est mzliwosc

suba nie mam dlatego sie pytam bo chcialbym wiedziec czy jest sens sie w niego pakowac. coz to mialby za sub byc by sprostal temu wuzwaniu?

Skomentuj

speq, widzę żeś zielony.Skoro tak to sie napewno nie dogadamy.A czy sie warto pakować?To zależy od systemu jaki się posiada.Ale na ogół bez suba jest dupa.

Skomentuj

zielony nie zielony sie pytam i chcialbym sie dowiedziec bo bedzie mi pewnie suba brakowalo. system? hehe jaki system :P kolumny na teslach co mam w opisie i wsio. zaden system. coz, bede szukal gdzie indziej skoro tutaj sie zielonych nie chce doinformowac.

Skomentuj

no to potrzebny ci aktywny sub z wejsciem wysokopoziomowym i po sprawie.

Skomentuj

A jakby co to irek robi wzmacniacze do aktywnych subow z wejsciem wysokopoziomowym. :)

Skomentuj

a jak takie cos podlaczyc? tak jak koledzy mowili? moze ktos mi to jasniej jak krowie na rowie wytlumaczyc? glupi nie jestem tylko mi slownictwa braqje troche ile taki wzmacniacz kosztuje do takiego suba?

edit:
                  hehe juz znalazlem temat irka :P

Skomentuj

I potrzebujesz do niego tylko trafa i radiatora.

Skomentuj

Czaruję...
                    X