Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy ktoś kupował Lm3886 w [url]www.poltronic.com.pl[/url] ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy ktoś kupował Lm3886 w [url]www.poltronic.com.pl[/url] ?

Witam!

Pytam bo w Poltronicu Lm3886 jest za 11,80 a w TME jest za 26 i zastanawiam sie czy nie sa to jakies podroby Chociaz cena u producenta to chyba 2 dolary.

Moze ktos kupowal inne uklady scalone jak np TDA7294 lub inne Lmy? Jak z ich jakoscią?

Z góry dzięki.

No to chyba są podróby, bo ja kupiłem u nich 4 x tda7294 (cena tez podobna - 12 zl ) i wszystkie byly do dupy!!!Teraz jestem w trakcie reklamacji.

Skomentuj

ludzie, nie ma podrób tych lmów i tda.
      podrabiać można hybrydy takie jak stk albo tranzystorki, gdzie wystarczy zmienić napis.
      tych scalaków nie opłaca się nikomu podrabiać. jakość wszystkich jest taka sama.
      sam kupuję tda7293 po ~9pln+vat lm3886 po ~12pln+vat i nigdy żaden mi nie padł, a maltretuję je wymagającymi aplikacjami równoległymi. jeśli padają to na pewno nie jest to wina scalaka. poza tym to już zabytki i ich cena co kwartał u producenta maleje.

Skomentuj

ja kupiłem u nich kilka sztuk tda2050 po 2,90!! i wszystkie były zepsute, potem kupiłem gdzie indziej za 10zl/szt. i dzialal idealnie i różnica w wyglądzie też była znaczna, ten za 2,90 tylko w pierwszej chwili wyglądał jak oryginał.
        P.S. w prolechu są lm po 12,20 i ktoś już pisał, że działają

Skomentuj

kupilem w poltronicu dwie sztuki lm 3886 po ok 12zl i dzialaja jak trzeba. kupilem tez u nich okolo 8 sztuk tda2051 i dzialaly tylko dwie- pod symbolem nadrukowanym na scalaczku widnial inny podobny napis lezcz zupelnie innej serii tda. moral z tego taki nigdy nie wiadomo na co sie trafi...

Skomentuj

Uznali mi reklamacje za te 4 tda7294 - moglem wybrac towar w ramach tych 48 zl, ktore na nie wydalem.Wybralem 4xLM3886 Na 4 kosci 1 byla walnieta - brak polaczenia nozki 4 z wkladka radiatorowa.Szkoda, ale dobre i to.
            Jeden lm smiga juz na przetworce projektu Irka - jest niezle :) , ale bedzie jeszcze z nich PA100 :)

Skomentuj

Panowie! TO bedzie najlepsze, czytajcie uważnie!!!!!

W moim kochanym mieście (Głogów) jest taki sklep elektroniczny Pana Gonczara.
              W tym sklepie LM3886 kosztuje

47 PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krowa!,co za złodziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              czy on mysli ze ludzie nie mają neta i klapki na oczach.

Skomentuj

może to jakiś audiofilski LM 3886 Special Edition Limited Version ze złoconymi nóżkami??

Skomentuj

Nie pytałem.
                  Z wielkim trudem opanowałem reakcje, powiedziałem dziekuje i wyszedłem.
                  Najgorsze jest to ze to monopolista w moim miescie.

Skomentuj

Monopol swoją drogą w mojej "wiosce" nie ma takiego sklepu musze jezdzic do olsztyna 30km a i tam ceny boskie. Tak więc zwykle dorabiam pocztę polską.

Skomentuj

A jak jest w prolechy bo tam mam zamiar kupić 4*TDA7292 stoją tam jakoś 13zł.

Skomentuj

fajnie wam ja na wolumenie kupiłem po 10zł i to za jedną sztuke. jak bym brał więcej to by mi opuścił :)

Skomentuj

Czaruję...
                        X