Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AUDIO: Test Amplitunerow do 1800zl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AUDIO: Test Amplitunerow do 1800zl

Witam!

Czy posiada ktos moze numer magazynu Audio, w ktorym testowano ampli do 1800zl? Niestety nie pamietam, ktory to numer. Jakis niedawny na pewno. (3/2005?)

Jezeli ktos z Was posiada egzemplarz gazetki, bardzo prosze o skan na maila. raven1@o2.pl

Z gory dzieki!

Pozdrawiam

Jaki model Cie interesuje?

Skomentuj

Ogolnie chcialem porownac.

Mysle nad Yamaha RX-V450.
      Niby wyszly teraz te 457, ale nie wiem, czy znow czegos nie okroili. Co polecacie?

Skomentuj

ja osobiście pewną słabość czuje do SONY i Yamahy.
        Ale amplituner (choć kluczowy) jest tylko elementem systemu i trzeba o tym pamiętać.

Skomentuj

jakos mnie nie robi yamaha ani sony ... wolal bym Sherwooda - bo mam ;] albo marantza albo onkio albo jeszcze inne wynalazki ;]

Skomentuj

Jezeli wynalazek ma pracowac w kinie to polecam Yamahe chocby ta 450, jezeli chodzi o kino domowe to yamaha sie naprawde postarala, roznistych opcji to jest tam od groma i troche, wszystko mozesz sobie dokladnie poustawiac, dzwiek w kinie tez jest ok. Jezeli ampli ma pracowac czesciej w stereo to zaden z niskich modeli chyba nie bedzie zbyt dobry. Yamaha czy nawet denon 1705 nie sprawdzaja sie zbytnio w stereo. Slyszalem pioneera vsx814 i on dopiero jako tako sobie poczynal ( czasami ludziska mowia ze gra troche ostro ).
            Puki co to Yamaha do kina jak znalazl, reszta konkurencji z 200W zasilaczami to wiecie co mozna z tym zrobic.
            i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
            https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
            X