Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AVT2153 + AVT2449

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AVT2153 + AVT2449

Witam, mam pytanie odnosnie tego duetu. Czy filtr wymaga niezaleznego zasilania? Chodzi mi o to, czy po prostu caly ten komplet wymaga 2 zasilaczy: dla wzmacniacza i filtra.

Jeszcze jedno pytanie, zalorzmy, ze zastosowalbym 2 zasilacze. To prosiłbym o potwierdzenie czy ponizsza koncepcja na podlaczenie bedzie prawidlowa:

Wyjscie z komputera: 2 kable, mase podlaczam do masy filtra i masy wzmacniacza. Przewod sygnalowy podlaczam do punktu C w filtrze, do punktu F podlaczam pierwszy punkt wejsciowy do wzmacniacza a do drugiego - mase o ktorej wpisalem na poczatku.

Troche zamotalem, ale zabardzo nie znam sie na elektronice i boje sie ze cos znowu spale :/ Na schemacie blokowym z opisa filtra jest pokazany sposob podlaczenia tego filtra, jednak dotyczy on sygnalu stereo :(

Prosze o pomoc

No tak a gotowy uklad koncowki mocy z filtrem przelacznikiem fazy zasilaczami i wejsciami nisko i wysokopoziomowymi mozna u mnie kupic za 63zl.
    Jak spalisz to co nabyles to pewnie sie skusisz :) uklad opisany w przyklejonym poscie na gorze.

Skomentuj

Czaruję...
    X