Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki wzmacniacz ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki wzmacniacz ???

Czesc!!! Znacie jakies wzmacniacze samochodowe w przedziale 300 - 500 zł mające około 250 - 300 W w RMS na jeden kanal?

chyba takich nie ma... Jak za tą cenę dostaniesz 2*100W RMS T obedzie wg mnie nieźle...pzdr

Skomentuj

Boschman :] ale on ma tyle tylko na nalepce :P

Skomentuj

Ja bym wziął wzmaka Alfreda RB-4s, nie są aż takie złe ale są tanie !!!

Skomentuj

RzEsKi_STG, tylko ciekawe ile on ma faktycznie RMS-u bo w manual nigdy nie uwierze po porównaniu słuchowym.Na moje ucho jak odda 100W bez słyszalnych zniekształceń to jest dobry.Jako odnośnik mój audison SRx2 2x65W.

Skomentuj

No ja mam w samochodzie Alfreda MF - 2s (189zł na Allegro) ma na wyjściu po zmostkowaniu 100W RMS i bardzo ładnie chodzi. Tak więc myśle że RB - 4s odda trochę więcej a w tej cenie to się opłaca (250 zł na Allegro)

Skomentuj

Za taka kase to nie widze innego rozwiazania jak Blaupunkt GTA2000 lub GTA2100 w mostku 1x160RMS ( sprawdzone ). Nic lepszego sie nie da kupic za taka kase. Tylko zadnego alfreda nie kupuj przypadkiem.
              i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
              https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

a moze magnat classic 360 ?? mial go ktos sprawdzal jego moc ??

Skomentuj

Ja mialem jakas 360 ale nie pamietam oznaczenia, taki strasznie wielki 4 kanalowy. Kopa jakiegos specjalnego to on nie posiadal.
                  i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                  https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
                  X