Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Papier do termo transferu...............

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Papier do termo transferu...............

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51182340

chyba juz kiedyś było.......

Warto to kupować? Gostek prawie wszystkie komentaze ma za ten papier, rozmawiałem z dwoma jego klientami i zachwalali sobie ten papier, mówi ze nei jest to papier kredowy.

Co o tym myślicie?

zdiecie pa 300 i wdodatku z naszej strony :P ... papier kredowy kosztuje chyba 40 gr za arkusz w sklepie !! ale jak przeczytasz artykul o robieniu plytek to sie wszystkiego dowiesz !! ja tam nie robie codziennie 30 plytek wiec w kazdej chwili jak mi bedei potrzebny pojade do sklepy ale jesli ci jest potrzebny to kup !!

Skomentuj

Osobiście bym się nie pchał w ten interes. Papier kredowy tańszy. U kumpla drukuje na laserówce i wychodzi ładnie.
      Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać??
      Co jeszcze można dodać. Ewentualnie, żeby płytka wyglądała naprawdę profesjonalnie (jak np. w AVT) to załatwić trzeba tylko maszyne do sitodruku, ale do domowych zastosowań kredowy jest bardzo dobry.

pozdro.

Skomentuj

chyba ziombel nie przeczytales mojego postu ... :|

Skomentuj

djsmol, hm... a jak mam maszyne... a raczej stół do sitodruku to co? co ja z tym moge zrobić? bo mam dostep do takiego czegos [ kumpel - agencja reklamowa ]

to sie poprostu tym zabezpiecza, czy naklada jakas odpowiednia farbe i dopiero trawi?

Skomentuj

Wypróbowałem różne papiery
            najlepiej się sprawdza fotograficzny do atramentówek błyszczący ( nie matowy ! ) 120g/m2
            Ja używam reklam z hurtowni komputerowj ale płytki z szerokimi ścieżkami można robić na kredowym zadrukowanym z czasopism
            Jak ktoś ma dojście do sitodruku to można wykonać dużą partie płytek,
            ja trawiłem płytki z sita nawet w kwasie azotowym i nie było podtrawień - polecam tą metode (oczywiście sitodruk a nie trawienie w kwasie azotowym)
            Wykonanie sita do sitodruku w przypadku 1 czy 2 płytki jest nieopłacalne

Skomentuj

bracki ma ten papier foto. dostal lazem z drukarka ale nie chcial mi dac na plytki !!
              on moze byc niezly !!

Skomentuj

A ile kosztuje ten fotograficzny??

NIestety, nie wiem jak działa sitodruk. Tylko o nim słyszałem. Szczególów nie znam. Jak ktos wie to niech pisze. W końcu człowiek uczy sie przez całe zycie.
                Pozdro.

Skomentuj

Drogi. HP Photo błyszczący 5-8zł.

Skomentuj

Cena za sztuke??????
                    Jak tak, to ja zostaje przy kredowym. No może kiedyś.

Skomentuj

Czaruję...
                    X