Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

filtr aktywny - allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

filtr aktywny - allegro

powiedzcie co sadzicie o tym filtrze?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51993821

jestem malutki kroczek od klikniecia w "kup teraz" ale chcialem poznac rownierz wasza opinie

wg opisu bardzo fajny ten filterek i wsumie nie drogi

jest w nim wszystko co potrzeba

Skomentuj

Gdybyś zadał sobie trud i wcisnął przycis SZUKAJ pewnie odnalazłbyś którąś z moich wielu wypowiedzi na temat filtra z CartoAudio.
      Polecam prostszy model bez płynnej redulacji fazy (tylko przełącznik 180/0). Ale jak nie liczysz sie z kasą to kup jaki Ci pasuje.
      O moim filtrze moge powiedzieć tylko same pozytywne rzeczy. Drugiego takiego po prostu nie kupisz. Duże brawa naleza sie konstruktorowi za prostotę, parametry i jakość wykonania.
      Zadne kity do składania o badziewnych parametrach tylko ten gotowy.
      Pozdrawiam

Skomentuj

Igod mógłby trochę z ceny swojego zjechać, to byłaby niezła alternatywa, ale za 120zł... :|

Skomentuj

Zamieszczone przez ditomek
          Gdybyś zadał sobie trud i wcisnął przycis SZUKAJ pewnie odnalazłbyś którąś z moich wielu wypowiedzi na temat filtra z CartoAudio.
          Polecam prostszy model bez płynnej redulacji fazy (tylko przełącznik 180/0). Ale jak nie liczysz sie z kasą to kup jaki Ci pasuje.
          O moim filtrze moge powiedzieć tylko same pozytywne rzeczy. Drugiego takiego po prostu nie kupisz. Duże brawa naleza sie konstruktorowi za prostotę, parametry i jakość wykonania.
          Zadne kity do składania o badziewnych parametrach tylko ten gotowy.
          Pozdrawiam
          Ditomek gdybys zadal sobie trud i zobaczyl dokladnie ta aukcje to bys zauwazyl ze to jest najnowszy filtr produkcji cartonaudio ...Chyba ze zauwazyles to sorki

Skomentuj

Polecam prostszy model bez płynnej redulacji fazy (tylko przełącznik 180/0).
            No przecież zauważył...

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
              Polecam prostszy model bez płynnej redulacji fazy (tylko przełącznik 180/0).
              No przecież zauważył...
              No wlasnie ale tak napisal ze w sumie to nie wiadomo :P mniejsza o to. W kazdym razie ja tez polecam sprzet od carton audio. Bardzo fachowa robota.

Skomentuj

Carton Audio robi postepy ale do profesjonalizmu z reklamy to mu jeszcze sporo brakuje. Ale po trochu moze cos wymysla ciekawego. Bo jak narazie poskladanie do kupy wszystkich modulow od nich konczy sie wydanie sporej gotowki. Nie widzialem jeszcze ukladu autowlaczenia i pozadnej kocowki mocy.

Skomentuj

irek, racja.Ale filtry maja good i za rozsądna kaske.Może dla Ciebie to dziwne ale jeśli ktoś ma problemy z wykonaniem(odpałem) to ta cena jest nie wygórowana.Nie wspomne o filtrze z działu sprzedam.Parodja cenowa.

Skomentuj

Filtr w bez sprzezenia kondensatorami wiec teoretycznie przenosi od 0Hz - to taka ciekawostka.
                    EDIS wskazał na droższy/lepszy filtr i pytał o opinię na jego temat.
                    Ja wskazałam tańszy/prostszy który uzytkuje i jestem zadowolony z jego działania czemu dałem wielokrotnie wyraz w moich postach.
                    O to chodziło.
                    Pozdrawiam

Skomentuj

panowie, a macie może jakiś schemacik na taki filtr, ale sterowany z akumulatora 12 V ? a dokładnie z zasilacza dającego takie napięcie, bo chciałbym sobie wsadzić taki filterek do miksera na jedno z wyjśc na wzmacniacze, żeby było na suba, a ten mikser jest właśnie zasilany takim napięciem

[ Dodano: 2005-07-22, 23:33 ]
                      albo inaczej: nie wiecie jak przekształcić takie zwykłe 12 V napięcie na symetryczne wymagane powszechnie w filtrach jakie znam ?

Skomentuj

Belfort, a poszukać to nie łaska?Był ten temat nieźle wałkowany.Schemat jest na tym forum pare razy podawany,na innych zresztą też.

Skomentuj

no właśnie i o to chodzi, że był wałkowany milion razy i jest chyba 100 postów na ten temat, z czego po przejrzeniu pięćdziesięciu nie znalazłem tego czego szukałem. Nie znalazł by się ktoś na tyle normalny, który podałby mi linka do właściwego postu, lub po prostu do schematu ?

Z góry BIG THX za pomoc

PEACE !!!!!!!!!!!!

Skomentuj

http://www.vengeance.com.pl/wrona/di...p?t=35&start=0

Skomentuj

Czaruję...
                            X