Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

FILTRY, górno i dolno przepustowe...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

FILTRY, górno i dolno przepustowe...

Prosił bym o zaprojektowanie filtru regulowanego, w zasadzie 2...
    a wiec o co chodzi... ano o to zeby podzielić sygnał na 2 - średnie + wysokie oraz bas
    chciałbym alby to mniej wiecej znajdowało sie w okolicy 200Hz jeden filtr odcinający 200Hz w dół a drugi w górę,

sprawa wyglada tak ze poprzebowal bym to do szkoly na dyskoteczke :-) bo 2 pary kolumn są ale jedne cienko dają z siebie bas i sie męczą nie potrzebnie a 2 wrecz lubią basik

dzieki za pomoc

Tutaj nikt Ci nie zaprojektuje za darmo :> Najwyżej sprawdzi i doradzi odnośnie Twojego projecktu. Poszukaj jakiegoś kitu na www.cyfronika.com.pl jak nie umiesz samemu zaprojektowac.

Skomentuj

szkoda ze nie wiesz ze byli tu kiedyś tacy uprzejmi ludzie... po prostu bezinteresownie sobie pomagali... widze ze musisz byc to od niedawna, ja choć mam mało postów swojego czasu na starych forach pytałem prosiłem i czasem jak potrafilem to tez pomagalem, zawsze mi ktoś powiedzial co i jak,
      wiec nie wiem, moze tobie kazdy każe za wszystko płacić...

pozdrawiam

Skomentuj

win isd ma opcje liczenia filtrów....

Skomentuj

To ma być filtr aktywny czy pasywny. Jeśli pasywny to poszukaj w ofercie Janbo. Jeśli aktywny to tak jak tasior pisze skorzystaj z winisd.

Skomentuj

tu jest cos co powinno cie zadowolic ... jak chcesz 200 Hz trzeba zmienic wartosci kilku elementow :)

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...477b2d2329116f

a jak chcesz regulowany to potki dolozyc.

Skomentuj

no aktywny, dzieki za pomoc, jednak są bezinteresowni ludzie :p

Skomentuj

no jasne :P ehehehe żebyś sie nie zdziwil POZDRO !!

Skomentuj

Czaruję...
                X