Jestem w trakcie kompletowania czesci do suba lacznie z modulem ktory by go napedzil. Ogolnie dosc trudno dorwac cos w przystepnej cenie co bedzie mialo powyzej 100W. Znalazlem modum Mivoc AM 120 niestety w necie jest dosc malo informacji o nim.
Teraz mam go juz w domku wiec moze to co tu napisze sie komus przyda.
Dane
- 120W RMS / 250W max
- filtr aktywny 40 - 180Hz
- subsonic na 25Hz
- podbicie + 3dB na 33Hz
- odwracanie fazy 0 -180st
- automatyczne wlaczanie
- obudowa zamknieta (grubosc pokrywy okolo 2 mm z profilami wzmacniajacymi z plastiku)
- wielkosc to 25x25cm
- reszte powinny chociaz w czesci wyjasnic zdjecia.
Ogolnie wykonanie na 5+. W srodku malo kabli wszystko ladnie poukladane itd.
Zdjecia sa wykonane przy zdjetej tylnej pokrywie.
Panel:

Elektronika:
Hmm trodno powiedziec ile trafo ma. Kondensatorki w zasilaniu mogly by byc zdecydowanie mocniejsze.
Co do brzmienia.... ....Docelowo bedzie on napedzal glosnik GMS9250 110W/300W. W tej chwili gra z subem na CW1002C w 70l zamknietej.
Mialem wczesniej TDA i musze powiedziec ze slychac roznice. Bas jest nizszy i mniej dudniacy. Ogolnie to jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.
...no wlasnie zapomnialem dodac. Modul ten kosztuje okolo 580zl na stronce mivoc.pl ale ta sama osoba ktora zajmuje sie ich sprzedaza ma tez moduly z demontarzu za 290zl ...tyle w kazdym razie ja placilem. Wiem ze allegro byly tez dostepne uszkodzone bo buczace moduly am 80 chyba za 130zl. Tez sie nad nimi zastanawialem bo praktycznie ustarka w wiekszosci przypadkow sprowadzala by sie do zmiany kondensatorow.. ...nestety dla mnie byly troche za slabe.
Teraz mam go juz w domku wiec moze to co tu napisze sie komus przyda.
Dane
- 120W RMS / 250W max
- filtr aktywny 40 - 180Hz
- subsonic na 25Hz
- podbicie + 3dB na 33Hz
- odwracanie fazy 0 -180st
- automatyczne wlaczanie
- obudowa zamknieta (grubosc pokrywy okolo 2 mm z profilami wzmacniajacymi z plastiku)
- wielkosc to 25x25cm
- reszte powinny chociaz w czesci wyjasnic zdjecia.
Ogolnie wykonanie na 5+. W srodku malo kabli wszystko ladnie poukladane itd.
Zdjecia sa wykonane przy zdjetej tylnej pokrywie.
Panel:
Elektronika:
Hmm trodno powiedziec ile trafo ma. Kondensatorki w zasilaniu mogly by byc zdecydowanie mocniejsze.
Co do brzmienia.... ....Docelowo bedzie on napedzal glosnik GMS9250 110W/300W. W tej chwili gra z subem na CW1002C w 70l zamknietej.
Mialem wczesniej TDA i musze powiedziec ze slychac roznice. Bas jest nizszy i mniej dudniacy. Ogolnie to jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.
...no wlasnie zapomnialem dodac. Modul ten kosztuje okolo 580zl na stronce mivoc.pl ale ta sama osoba ktora zajmuje sie ich sprzedaza ma tez moduly z demontarzu za 290zl ...tyle w kazdym razie ja placilem. Wiem ze allegro byly tez dostepne uszkodzone bo buczace moduly am 80 chyba za 130zl. Tez sie nad nimi zastanawialem bo praktycznie ustarka w wiekszosci przypadkow sprowadzala by sie do zmiany kondensatorow.. ...nestety dla mnie byly troche za slabe.
Skomentuj