Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PYtanko w sprawie trafa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PYtanko w sprawie trafa

mam pytanie czy ktoś kuż brał trafo od tego zioma z alegro, podaje linka do jednej aukcji, twierdzi ze dowolne napięcie na zamówienie , ceny wydają sie w miare

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30165650

jesli ktoś miał z nim do czynienia to prosze o wskazówki

na focie jest napisane telto, wiec niewiem czy nie lepiej sprawdzic telto, czy nie bedzie taniej..

[ Dodano: 2004-09-04, 16:04 ]
    poprawka.. to jest telto, bo sam to napisal..

Skomentuj

Tutaj masz tego samego gościa: http://www.mkpt.pl/

Skomentuj

lepeij isc do www.telto.com.pl

sprzedaja detalicznie wysylkowo i tanio:] hehehe

Skomentuj

thx, zauwazyłem nazwe ale jakoś mi wypadło z glowy żeby zajrzeć co to jest

Skomentuj

paffik cos mi ta stronka nie odpala... gdzieś sie machnołeś

Skomentuj

www.telto.pl nie "..com.pl"

[ Dodano: 2004-09-05, 00:15 ]
              o soryy.. zwracam honor.. www.telto.com.pl tez działa

Skomentuj

Chcesz kupić te konkretne trafo ? Z przesyłką wydzie chyba drożej niż być kupił w zielonej górze w laro a ponoć w infoelektronice mają tańsze trafa , nie sprawdzałem.
                Jeżeli prenumerujesz edw w ep to powinieneś mieć karte członkowską i w infoelektronice po jej okazaniu można kupować 10% taniej , na takim trafie to już masz za przejazd . Oczywiście lepiej do nich zadzwonić czy w ogóle coś mają , tak to jest z zieloną. Ja w laro za 300VA TST płaciłem 98 zł z tego co pamietam 400VA były chyba po 125 zł.

Do jakiego wzmacniacza to idzie bo jak do scalaka to 3x30V ciut za dużo.

Skomentuj

dałeem dane trafo tylko na przykład, głownie mi chodzi trafko do PA300 , ale niewiem jakie napięcie bo sa pewne plany wiec niewiem czy to bedzie dla 8 czy 4 ochmó wiec .. prawdopodobnie dla 4 ... wchodzi w gre wysokie dosyc napięcie a w LAro co jestem to mają tylko do 24 :|

i nie prenumeruje zadnej gazety elektronicznej

Skomentuj

Można zamówić bez problemu inne trafo , najlepiej z rana w poniedziałek to masz na środe :] .

Skomentuj

Ja chyba od tego goscia raz brałem takie małe trafko 2x15V do filtra.Jest OK tylko ostatnio kombinuje nowego woofera i qurde niemogę tego trafka zneleźć w domu :-)

Skomentuj

Czaruję...
                      X