Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

obudowy do wzmacniaczy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

obudowy do wzmacniaczy

panowie, gdzie znajde jakies obudowy do wzmacniaczy, najlepiej do modułów aktywnych subwoferowych? jakies firmy sprzedaja takie obudowy ?
    albo jak zrobic taką obudowe dla wzmaka do suba?
    macie jakies pomysly?

3mm lub wiecej blacha aluminiowa... ...a kupic ja mozna najczesciej na zlomowisku :)

Kiedys na allegro byly takie gotowe panele... ..ale to dosc dawno.

Jest jeszcze mozliwosc.... ...ze moze ktos na forum bedzie mial taka zbedna blache.

Skomentuj

ja mam taka blache chetnie pozbede sie jednego kawalka;] musislam kupic metr;]

Skomentuj

mIKI, ile płaciłeś za taką blachę i czy mogłeś kupić grubszą?

Skomentuj

no jasne ze mozna kupic grubsza. u mnie w miescie jest wielki sklep z metalami kolorowymi. jest wszystko! niestety blachy trzeba kupowac z metra ale o dowolnej szerokosci. placi sie za kilogramy. + ciecie. za 4 kawalki 17X25 3mm alu. zaplacilem ok 30 zl. wiem ze ciecie bylo drogie.

Skomentuj

ja kupiłem obudowę od kompa typu desktop. najgorzej to z przodem niestety:(, ale pojemna jest

Skomentuj

Święty, Do wzmacniacza od suba? Big lol :)

Skomentuj

Zamieszczone przez wektor
                Święty, Do wzmacniacza od suba? Big lol :)
                sory nie widziałem słow "do suba"

Skomentuj

http://www.vikash.info/audio/gainclone02/chassis.asp
                  oto maly przykladzik jak wykonac fajna skrzynke (i nie tylko:)

jesli nie mamy czasu na zabawe w skrecanie skrzynek mozemy poszukac w jakichs komisach uzywanych i uszkodzonych sprzetow w odpowiedniej paczce :)

Skomentuj

www.armel.pl

Skomentuj

powiem tyle ze ja tez mialem .. mam taki problem ale u mnie sytulaca tak wyglada ze nie musze miec super extra ladnej bo to i dak bedzie stalo za subem :P
                      koles ma tam miedziane plyty
                      u kierownika pod biorkiem leza skrawki blacy miedzianej okolo 0.5 mm 15 x 15 cm
                      pytam brata czy moge sie spytac czy moge wziasc :P on na to ze lepiej nie bo kiedys kupowal 1 x 4 m 0.5mm i 4 x (1.25 x 1.50) i zaplacil 3kzl !! wiec lepiej sie nie pytam :P

[ Dodano: 2005-08-20, 21:17 ]
                      ale nie ma co niezla konstrukcja :P

Skomentuj

Czaruję...
                      X